Globalna mreža promo

Možda ste čuli za YEM, digitalnu valutu koja bi trebala biti vaš svakodnevni novac. No, znate li što stoji iza ove inovativne i ambiciozne inicijative? Otkrijmo Unicorn Network, SafeZone, YEM Foundation, Bank Bene Merenti i YEM zajedno.

 

Unicorn Network je međunarodna zajednica od preko 4 milijuna članova koji dijele zajedničke vrijednosti poštovanja, integriteta, sigurnosti i kvalitete. Osnovana 2011. od strane grupe od tri osobe, uključujući Dana Settgasta, vizionarskog njemačkog poduzetnika, Unicorn Network pruža usluge i mogućnosti u raznim područjima kao što su obrazovanje, zdravlje, zabava, poslovanje ili čak filantropija.

SafeZone je siguran virtualni prostor gdje članovi mreže Unicorn mogu pristupiti ovim uslugama i mogućnostima. SafeZone osigurava zaštitu osobnih i financijskih podataka korisnika putem jedinstvenog sustava autentifikacije temeljenog na osobnom PIN kodu. SafeZone također nudi ekskluzivne pogodnosti za članove kao što su popusti, darovi i pasivni prihodi.

 

Zaklada YEM je akreditirana nevladina organizacija koju priznaje Unija međunarodnih udruga (UIA). Njegova misija je promicanje održivog razvoja i financijske uključenosti kroz YEM. YEM je digitalna valuta koju je 2017. stvorio Unicorn Network u suradnji s kripto i ekonomskim stručnjacima. YEM se od ostalih digitalnih valuta razlikuje po svojoj stabilnosti, sigurnosti i etičnosti.

 

Banka Bene Merenti središnja je banka Suverenog reda Bene Merenti (SOBM), suverenog entiteta koji je 1. rujna 2022. službeno proglasio YEM svojom službenom valutom i zakonskim sredstvom plaćanja. Banka Bene Merenti regulira i nadzire YEM i izdaje ga u skladu s transparentan i predvidljiv algoritam. Banka Bene Merenti ima za cilj ojačati povjerenje i kredibilitet YEM-a na globalnom tržištu.

YEM je stoga digitalna valuta koja se temelji na globalnoj mreži ljudi posvećenih pravednijem, sigurnijem i naprednijem svijetu. YEM omogućuje brze, jednostavne i jeftine transakcije diljem svijeta putem vlastitog blockchaina, sustava novčanika, platforme za razmjenu i OTC tržišta. YEM trenutno ima više od 1,26 milijuna vlasnika novčanika i više od 2,8 trilijuna dolara u količini transakcija.

Ako se želite pridružiti ovoj izvanrednoj ljudskoj i financijskoj avanturi, sve što trebate učiniti je besplatno se registrirati na https://safe.zone i otkrijte brojne mogućnosti koje nudi Unicorn Network, SafeZone i YEM Foundation.