Vijesti

31.8.2022
TC Entertainment Electronics AG: Mjere kapitala
 
Temeljni kapital društva dodatno će se povećati povećanjem temeljnog kapitala po osnovu uloga u naravi, isključujući pravo upisa dioničara, u iznosu od 10.722.712,00 EUR uvođenjem odgovarajućih jedinica digitalne valute YEM u novčanik društva
 
Više detalja ovdje  

11.1.2023

SafeIdent, koji je već u testnoj fazi, bit će predstavljen na međunarodnoj razini. SafeIdent je usluga provjere kupaca koja je potrebna u sve više industrija kako bi se zaustavili pokušaji prijevare, pranje novca, lažne vijesti i govor mržnje. Kao softversko rješenje (SaaS), SafeIdent se može savršeno prilagoditi potrebama međunarodnih kupaca.

Više informacija pogledajte Ovdje


BBM vijesti

BBM je još uvijek u procesu postavljanja međunarodnog okvira koji će prihvatiti vlade i tijela poput drugih središnjih banaka, na globalnoj razini. Na kraju ovog procesa, BBM će dodijeliti prve licence potrošačkim bankama i investicijskim bankama s akreditiranim YEM Valutnim računima, koji se tada mogu povezati s prijenosima unutar SWIFT mreže (uspostavljena međunarodna bankovna mreža plaćanja) kao i s plaćanjima s debitne kartice.

 

13.2.2023

Cilj je povećati temeljni kapital tvrtke doprinosom digitalnim novcem kao prvim korakom u oživljavanju tvrtke. Prava upisa dioničara stoga su isključena, a samo osobe navedene u ugovoru o doprinosu, na ime gđa. Nikol Herdin, g. Andree Freelandt i g. Daniel Settgast, bit će ovlašteni za upis novih dionica. Zauzvrat se obvezuju dati tvrtki odgovarajuće zalihe YEM-a (Vaš svakodnevni novac).

YEM je virtualna valuta koju je u listopadu 2017. stvorilo više od 3700 korisnika interneta, a razvila je United American Capital Corporation, prije nego što je odmah nakon stvaranja prebačena u Zakladu YEM-  je neprofitna organizacija i međunarodna nevladina organizacija koja prati, regulira i predstavlja vrijednost javnosti.

Njemačko savezno tijelo za financijski nadzor priznaje digitalnu vrijednost YEM kao zamjenu za virtualnu vrijednost za euro ako se sve strane uključene u transakciju slože podmiriti pomoću YEM-a. Prema cirkularu Federalnog ministarstva financija od 27. veljače 2018., YEM se može smatrati zakonskim sredstvom plaćanja ako se sve strane slože koristiti kao takve.

Upravni odbor društva  https://tcu.world/ objasnio je u svom izvješću da je isključenje prava na upis bilo neophodno kako bi se osiguralo da su dionice YEM-a unesene u tvrtku te da su beneficije i naknade primjereni. Strane uključene u transakciju suglasne su korištenjem YEM-a kao sredstva plaćanja.

Zaključno, dokapitalizacija udjelom u naravi važan je korak u ponovnom pokretanju društva https://tcu.world/  implementacija korištenja YEM-a kao sredstva plaćanja.

Službene informacije pogledajte ovdje