TwnklShop Rekapitulacija

Rekapitulacija mreže Unicorn Network 
6. Veljaća 2019. 
Predstavio: Cate Kozikowski

 

Ovaj webinar je vlasništvo United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. i možda neće biti zabilježen, a potom distribuiran javnosti. Bilo kakvi transkripci / prijevodi pod uvjetom da je "Moć WE" nije službena. Molimo pričekajte službenu recenziju na engleskom jeziku i prijevode za sve pojedinosti predstavljene tijekom bilo kojeg webinara.

Odricanje od odgovornosti: Vi ste uvijek osobno odgovorni za vlastite postupke; ništa sadržano u ovom ili bilo kojem webinaru ne smije se konstituirati kao savjet iz bilo kojeg razloga. Napravite vlastitu pažnju i razgovarajte sa svojim stručnjacima prije donošenja bilo kakvih odluka, kao što su one koje se odnose na zdravlje, financije, poreze i poslovanje, da spomenemo samo neke. Odluke o kupnji digitalnih prava vlasnika u frakciji (FOR) moraju uvijek biti utemeljene na informacijama koje se nalaze samo na web stranicama i nijedna informacija koja se dijeli na bilo kojem webinaru nije pravno obvezujuća za Društvo, samo sadržaj izravno na TwnklEstate web stranici je pravno obvezujući.

 

Teme o kojima će se raspravljati:

1. Kratak korak-po-korak pregled TwnklShop-a.

2. U TwnklShop želja

3. Pametni ugovor za TwnklShop

4. Zašto imamo TwnklChain Subcoins - TEC, TMC, TVC, TSHC

5. TwnklShop Fine Print- Fini tisak 

 

Cate, CEO Unicorn Mreže, pozdravlja i zahvaljuje svima na prisustvu webinaru.

Danas će Cate govoriti o našem novom projektu SafeZone, TwnklShop.

                                                         

Cate podsjeća svakoga ako još niste pročitali,provjerite šesterokut SafeZone webinar za čitanje 1 Veljače Sažetak o uvodu u TwnklShop.

1. TwnklShop - Cate prikazuje jednostavan korak-po-korak proces koji objašnjava kako funkcionira:

                                                            

Korak 1. Dodajte proizvod (prijedlog)  (minimalnu vrijednost od 500 dolara) na našu TwnklShop listu želja (koja se nalazi u WazzUb zajednici).

Korak 2. Najmanje 250 članova nek glasa za vaš proizvod.

Korak 3. Vaš proizvod naveden je na našoj web stranici. 

Korak 4. Rezervirate i izvršite uplatu na navedene proizvode na TwnklShop web stranici (ne na WAZZUB listi želja). 

Korak 5. Kada su zadovoljeni uvjeti i aktiviran Smart ugovor, onda izvršite kupovinu i primite proizvod .

2. Popis želja:

                                           

Imajte na umu  da sljedeće stavke koje ne biste trebali dodati na popis želja.

- Nemojte nabrajati proizvode koji se odnose na mobilnost, nekretnine ili odmor, jer već imamo one proizvode koje pokrivaju naši drugi projekti, kao što su TwnklCar, TwnklEstate i Međunarodni klub za odmor.

- Ne postavljajte nikakve ilegalne predmete, drogu,oružje,propisane lijekove ili proizvode samo za odrasle kao što su cenzurirani časopisi, videozapisi itd.

 (Zapamtite, mi smo obitelj, tako da moramo biti strogo regulatorni sa svim stavkama koje navodimo na TwnklShopu i provjeriti jesu li legalne i prikladne).

- Uvijek navedite određeni proizvod, na primjer, iPhone Xs Gold izdanje 512GB, a ne samo 'iPhone' (s relevantnom vezom ili fotografijama i opisom kako bi svatko mogao vidjeti točan proizvod ).

Evo nekoliko primjera s popisa želja TwnklShop; može biti tako jednostavno (postavljanje kratke poruke s vezom izravno na proizvod):

https://twnklshop.wazzub.com/viewtopic.php?id=86

Ili možete napraviti post s dodatnim detaljima kao što je ovaj:

https://twnklshop.wazzub.com/viewtopic.php?id=83 

- Popis prijedloga samo jednu po jednu (ako želite postaviti više prijedloga, stavki navedite posebno, a ne nekoliko svih zajedno u jednom postu).

SAMO navedite proizvode za koje ste osobno zainteresirani - ako niste zainteresirani za kupnju, onda ih nemojte predlagati.

- Mi, upravljamo Unicorn Mrežom  i uvijek  zadržavamo  pravo da Ne dodamo  proizvod na popis 

3. TwnklShop pametni ugovor (i kako to radi): 

Da bismo to objasnili, Cate koristi primjer 'iPhone Xs Gold izdanje 512GB' i nudi 3 opcije (opcije se temelje na NET-ovoj  cijeni iPhone-a, što je 1.500 USD).

 

OPCIJA 1:

8-mjesečni pametni ugovor s ciljnom vrijednošću od 0,05 dolara po YEM = 360 TSHC za kupnju (kao što je objašnjeno u prethodnom webinaru, vaš TSHC bit će stavljen u escrow (kao i TwnklEstate i TwnklCar) ugovor se aktivira, a to se odnosi na sve tri opcije pametnih ugovora).

 

OPCIJA 2:

12-mjesečni pametni ugovor s ciljnom vrijednošću od 0,10 USD po YEM = 180 TSHC za kupnju.

 

OPCIJA 3:

16-mjesečni pametni ugovor s ciljnom vrijednošću od 0,20 USD po YEM = 90 TSHC za kupnju.

 

Neke uzbudljive točke u vezi opcija:

 Gledajući na primjer 0,10 USD po YEM-mu u 12-mjesečnom pametnom ugovoru opcije 2, uzmite (početnu) cijenu TSHC-a na 100 YEM svaki, i to pomnožite s 180 (koliki je iznos TSHC-a potreban za kupnju neto 1,500 dolara iPhonea s 12-mjesečnim pametnim ugovorom),i vidjet ćete da je stvarna cijena jednaka 1800 dolara, što je 300 dolara (20%) više od neto nabavne cijene od 1.500 dolara.

Dakle, možete se zapitati: "Zašto je razlika u cijenama?" Razlika je zbog provizije i obiteljskog  bonusa  koji je već uključen u TwnklShop. 

 Sve TwnklShop cijene imaju 20% maržu koja  uključuje provizije  i obiteljski bonus a primjenjivat će se SVIM proizvodima koji se prodaju na TwnklShopu (konačni iznos onoga što će biti određene provizije i bonusi bit će prikazan na web stranici TwnklShop nakon što bude objavljen). 

4.Napomena: Prilikom odlučivanja o tome što želite kupiti na TwnklShopu, trebate odabrati jednu od tri gore navedene opcije .

 

Zašto subcoins? 2 razloga: 

1.Potreban je proračun za kupnju proizvoda za TwnklShop; Slično tome, isto vrijedi i za TwnklEstate i TwnklCar prilikom kupnje nekretnina ili pokretnih stavki.

2. Subcoins može stvoriti za nas više vrijednosti neovisno o YEM (kao što je dokazano s TEC). To znači da možete kupiti više s manje YEM jer će vaš TSHC imati više vrijednosti.

Baš kao što je Bitcoin i Ethereum su bazne kovanice od mnogih drugih subcoins na svojim blockchains (oni subcoins koriste BTC / ETH  kao svoju bazu za kovanice referentne vrijednosti), tako da je  naš YEM na TwnklChain (naša privatna blockchain) je baza kovanica od naših subcoins , TwnklChain se temelji na YEM - tako da što više subcoina ima više vrijednosti za naš YEM (iako imamo toliko subcoina koliko nam je potrebno za sada).

Ukratko, naši subcoins će stvoriti više vrijednosti za YEM kao svoju referentnu vrijednost.

 

5. TwnklShop Fine Print - Fini tisak 

                                                             

- Cijene na TwnklShopu su uvijek neto  cijene proizvoda, tj. Bez ikakvih dodatnih troškova kao što su PDV, carinske pristojbe, otprema ili bilo koji drugi dodatni troškovi iznad stvarnog neto troška proizvoda.

- sa svim ovim varijantama dodatnih troškova, bilo bi ih preteško faktorizirati u ukupne cijene proizvoda.

-  Svi ti dodatni troškovi bit će dodatna odgovornost kupca; oni će morati  biti plaćeni u fiat valuti.

- Uvijek ćemo pokušati pronaći lokalnog ili barem nacionalnog dobavljača, ali to se ne može jamčiti jer neki dobavljači za neke proizvode neće biti dostupni u nekim područjima.

- Ne možemo jamčiti  da će određeni proizvod biti dostupan u vašoj zemlji.

Molimo vas da shvatite (pogledajte korak 4 TwnklShopa, vrh ove bilješke), kada rezervirate i izvršite uplatu, da je to puni polog, a ne djelomičan. Kao i kod TEC-a i TMC-a, vaš pohranjeni TSHC bit će stavljen u escrow do aktiviranja pametnog ugovora.Zapamtite, ovo je jednostavno rezervacija, a ne kupnja.

 Da rezimiramo: Prvo, izvršite rezervaciju polaganjem (u escrow) punog iznosa kupljenog TSHC-a; drugo, kada se ispune uvjeti, pametni će ugovor biti finaliziran i aktiviran; i treće, kupite i primite svoj proizvod.

 (Kao i kod TEC-a i TMC-a, ako uvjeti nisu ispunjeni unutar odabranog vremenskog okvira, a pametni ugovor nije aktiviran, primit ćete puni povrat uplaćenog TSHC-a).