Ecommerce

                                                                                                                 

                                        

Ovaj jedinstveni projekt započet će uskoro!

 

Članovi rezerviraju  proizvode na trenutnoj YEM vrijednosti i plaćaju čim se ispune uvjeti (maksimalna dospijeća, YEM vrijednosti) odgovarajućih pametnih kontakata. Ako se iz bilo kojeg razloga Pametni kontakt ne pokrene, članovima će se vratiti YEM u PerNum novčanik koji su upotrijebili za zahtjev za rezervaciju.

 

Nevjerojatne uštede su moguće u ovom potpuno novom načinu kupovine - iako proizvođač / prodavač dobiva svoju redovnu cijenu!

 

TWNKLSHOP se odnosi na proizvode visoke kvalitete  koji počinju od 500 dolara ... odnosno cijena tog proizvoda mora biti iznad  3,"187.64"  kuna  

Već sada možete unositi članke za  koje ste zainteresirani za kupnju u WISHLIST-u. Ako se Vašem prijedlogu pridruži najmanje 250 drugih potencijalnih kupaca, proizvod će biti naveden na TWNKLSHOP web stranici i može biti službeno rezerviran na navedenim uvjetima i odredbama.

 

Samo se prijavite , a zatim kliknite na

 

  

 

Na TWNKLSHOP kupac odlučuje

  • ponuda (lista želja)
  • iznos cijene rezervacije (3 opcije)
  • duljina vremena isporuke (3 opcije)

Nevjerojatna ušteda moguća je kod ove potpuno nove vrste kupovine - iako proizvođač / prodavač dobiva redovitu cijenu - zahvaljujući Blockchainu!

VAŽNO: Ni unos prijedloga proizvoda, ni glasovanje ne predstavljaju obvezujuće obećanje o kupnji. Prvotno se radi samo o određivanju zahtjeva u obliku procesa glasovanja ostalih članova, i - kao što ime kaže - „samo“ lista želja. Stvarni postupak kupnje odvija se NAKON rezervacije i nakon aktiviranja odgovarajućeg pametnog ugovora. Pojedinosti možete pronaći na relevantnoj stranici proizvoda.

 

Evo još dvije delicije:

  1. Ako se vaš željeni proizvod plasira na web stranicu TwnklShop, dobit ćete kopiju besplatno.
  2. TwnklShop je također povezan s podružničkim programom Safezone WSS . Ako netko iz vaše obitelji iz 5 generacija kupi proizvod na TwnklShopu, dobit ćete odgovarajuće provizije.