Uštedite do 99% na ljekovima

Statistike pokazuju da je 10-godišnja farmaceutska potrošnja (lijekovi na recept i bez recepta) dramatično porasla tijekom prošlog desetljeća. Između 2010. i 2020. SAD je zabilježio porast od 77% u farmaceutskoj potrošnji s 322 milijarde USD (2010.) na 570 milijardi USD (2020.). ( kliknite ovdje za cijelo izvješće )

Prema Kongresnom uredu za proračun, potrošnja po glavi stanovnika na lijekove na recept otprilike se udvostručila svakih 10 godina od 1980., dosegnuvši blizu 1500 USD po stanovniku 2022. sa samo 140 USD 1980. ( kliknite ovdje za cijelo izvješće )

Konačno, s našim kodovima za popust u ljekarnama možete uštedjeti do 99% na svojim lijekovima na recept, jednostavnim besplatnim pridruživanjem našem imeniku ljekarni. Za svaki lijek naš sustav može pronaći najnižu cijenu u vašem području. Registrirajte se sada i počnite štedjeti danas.

Ovi su popusti dostupni svima u SAD-u ili Puerto Ricu; ne morate biti građanin SAD-a, možete putovati itd. i dalje koristiti popuste.
Najbolje funkcionira za nedovoljno osigurane ili neosigurane osobe, ali ovisno o vašoj specifičnoj situaciji može pomoći čak i ako imate osiguranje!
Ne možete kombinirati popust s drugim plaćanjima, pročitajte FAQ i Privatnost kodova za popust i uvjete za više pojedinosti u vezi s vašom specifičnom situacijom.

Za maksimalnu privatnost i maksimalnu sigurnost shvatite:

SafeZone, Happy Health ili AxeRx ne zahtijevaju nikakve osobne podatke niti bilo kakve medicinske podatke.

Za sve detalje skinite dokument ovdje