Pametni gradovi

                                                                                          

Najuspješniji program nekretnina nalazi se  u blockchainu na kojem su imovine vrijedne više od 400 milijuna američkih dolara a rezervirane su putem  pametnih ugovora od strane članova radi kupnje istih, od kojih nekretnine sazrijevaju više od 40 milijuna dolara za aktivaciju.


Twnkl Estate  je podružnica Unicorn Network-a a planira razviti Unicorn pametne gradove širom svijeta, gdje će članovi moći rezervirati za kupnju nekretnina u gradovima.

Članovi će uskoro moći zatražiti dodavanje vlastitih nekretnina koje žele kupiti pomoću pametnih ugovora Twnkl Estate, tako da ih mogu kupiti s ogromnim popustima s Twnkl Estate Coins (TEC).

Dosadašnje fantastično dostignuće s porastom vrijednosti TEC-a od 1 USD kada su prvi put prodani s Rainbow Valutom (YEM) prije otprilike dvije godine na 2,319. $  dok pišem ovaj sadržaj. Nebo je ograničenje koliko vrijednost TEC-a može porasti u narednih 5 godina jer se sve više ugovora o nekretninama dodaje u cijelom svijetu, dok je količina TEC-a ograničena na 166 milijuna.

Slušajte CEO Unicorn Network-a, Cate, kako govori o najnovijim dostignućima Twnkl Estate-a i novoj internetskoj trgovini koja prodaje proizvode s YEM-om u emisiji SafeZone Radio u nastavku