Kuća iz snova

P: Mogu li koristiti lokalnu  valutu, čak i ako je moja lokalna valuta različita za CIJENU NET  DOMA?
O: Da. - To može  biti Hrvatska kuna, euro,dolar ili bilo koja druga - ovisno  u kojoj zemlji živite. 

 

P: Ja sam provjereni poslovni član, mogu li i za svoje poslovanje koristiti TwnklEstate Dream Home uslugu?
 Da, morate biti provjereni poslovni član i vrijede ista pravila kao i za potrošače. Budite svjesni da ova usluga želi da vam pomogne u vašoj konkretnoj tvrtki pri planiranju novih poslovnih prostora.

 

P: Koje su razlike između toga što verificirani član može rezervirati u odnosu na provjerenog poslovnog člana?
O: Za provjerene članove usluga Dream Home namijenjena je privatnoj uporabi, a za provjerene poslovne članove namijenjena je vašim poslovnim prostorima. Farme, rančevi, imanja, hoteli i drugi objekti koji se koriste u komercijalne svrhe (tj. Prodaja robe / usluga drugima) zahtijevaju ovjereno poslovno članstvo.

 

P: Mogu li otkazati rezervaciju nakon što sam je učinio?
 O: obavite mudro svoje odabire, možete kliknuti IZRAČUN onoliko puta koliko trebate prije nego što zapravo potvrdite rezervaciju. Imajte na umu da vrijedi za bilo koji drugi pametni ugovor, izvršite odabir pažljivo! Ako ste pogriješili ili se predomislili, možete otkazati rezervaciju i napraviti novu novu; idite na REZERVACIJE, a zatim kliknite OTKAZ pored rezervacije da biste otkazali rezervaciju. Imajte na umu da postoji nepovratna naknada od 1% za otkazivanje rezervacije.

 

P: Mogu li rezervirati da mi se sagradi prilagođeni dom?
O: Da, možete imati kućni običaj izgrađen za vas i, naravno, bilo gdje u svijetu, gdje to zakonom nije zabranjeno.

Imajte na umu CIJENU NETO POČETNA ako planirate prilagođeni dom, naravno, to bi trebalo uključivati ​​troškove za zemljište i stvaranje i izgradnju kuće, što bi uključivalo i instaliranje potrebnih uslužnih programa. To bi trebalo smatrati "ključ u ruke NET cijena" što znači kada nakon što sve bude završeno U VAŠEM PRORAČUNU (uključujući i ako proširite proračun vlastitim izvorima financiranja) i ako platite sve poreze ili pristojbe koji su potrebni, dobivate ključeve i može opremiti i ukrasiti vaš novi dom po vlastitom izboru na TwnklShop i listi želja .

 CIJENA NETO DOMA NE uključuje stoku, pokućstvo ili umjetnost, osim ako se radi o pojedinačnom slučaju ako dom ili imovina obično dolaze s namještajem ili umjetnošću, kao što je na primjer primjer već sagrađenu kuću u kojoj bi prodaja kuće sadržavala i cjelokupan sadržaj ili malo poljoprivredno gospodarstvo, ranč ili imanje s stokom, usjevima ili drugim povezanim stvarima, o čemu su sve strane dogovorene i prethodno pismeno dogovoreno do izvršenja pametnog ugovora, ako nije postignut nikakav sporazum, pametni ugovor će se otkazati i TEC u escrowu vraća.

BUDITE UPOZORENI: za članove, usluga Dream Home namijenjena je privatnoj uporabi, za poslovne članove namijenjena je vašim poslovnim prostorima. Farme, rančevi, imanja, hoteli i drugi objekti koji se koriste u komercijalne svrhe (tj. Prodaja robe / usluga drugima) zahtijevaju ovjereno poslovno članstvo.

 

P: Trebam li znati određene detalje kuće koju želim kad kreiram Smart ugovor i rezerviram?
O: Ne, budući da vrijeme pametnog ugovora traje između(36-60 mjeseci), tijekom toga vremena mnoge se stvari mogu promijeniti, kada se aktivira Smart ugovor, tada će vas TwnklEstate tim kontaktirati radi određenih detalja.

 

P: Trebam li kontaktirati prodavača / agenta kuće koju želim? Ili što ako želim dom odakle TwnklEstate već ima popisana svojstva?
O: Što se tiče procesa koji će imati TwnklEstate tim kada se obrađuju konačni detalji nakon aktiviranja pametnog ugovora, on će se razlikovati ovisno o individualnim potrebama svakog člana koji rezervira. Ako je vaša želja kupiti nešto tamo gdje je TwnklEstate već stupio u kontakt s lokalnim prodavačima / agentima (poput Dubaija, Španjolske, Ugande i drugih mjesta), naravno da će taj proces ići mnogo mirnije i možda brže, no ako osobno znati prodavatelja ili agenta za nekretninu koja vas zanima, ili čak ako to ne učinite, Tim će u skladu s tim riješiti svaku situaciju. Kako će se približiti tom vremenskom razdoblju 2023. godine, doći će više detalja.

 

P: Što trebam uključiti u CIJENU NETO DOMA?
O: NETO cijena nekretnine je maloprodajna cijena nekretnine prije bilo kakvih poreza, naknada ili drugih troškova. Imajte na umu da će svi porezi, naknade ili drugi troškovi za ovu nekretninu biti odgovorni, nisu uključeni u TEC cijenu i moraju biti plaćeni u fijat valuti prije kupnje nekretnine prije nego što se Smart ugovor izvrši. Imajte na umu: Svakom tko bude uhvaćen u pogrešnoj cijeni koja uključuje te ne pokrivene troškove (porezi, naknade, druge naknade) otkazat će se njihov pametni ugovor i ubuduće će mu biti zabranjeno korištenje TwnklEstate-a.

Imajte na umu CIJENU NETO POČETNA ako planirate prilagođeni dom, naravno, to bi trebalo uključivati ​​troškove za zemljište i stvaranje i izgradnju kuće, što bi uključivalo i instaliranje potrebnih uslužnih programa. To bi trebalo smatrati "ključ u ruke NET cijena" što znači kada nakon što sve bude završeno U VAŠEM PRORAČUNU (uključujući i ako proširite proračun vlastitim izvorima financiranja) i ako platite sve poreze ili pristojbe koji su potrebni, dobivate ključeve i može opremiti i ukrasiti vaš novi dom po vlastitom izboru na TwnklShop i listi želja .

 CIJENA NETO DOMA NE uključuje stoku, pokućstvo ili umjetnost, osim ako se radi o pojedinačnom slučaju ako dom ili imovina obično dolaze s namještajem ili umjetnošću, kao što je na primjer primjer već sagrađenu kuću u kojoj bi prodaja kuće sadržavala i cjelokupan sadržaj ili malo poljoprivredno gospodarstvo, ranč ili imanje s stokom, usjevima ili drugim povezanim stvarima, o čemu su sve strane dogovorene i prethodno pismeno dogovoreno do izvršenja pametnog ugovora, ako nije postignut nikakav sporazum, pametni ugovor će se otkazati i TEC u escrowu vraća.BUDITE UPOZORENI: za članove, usluga Dream Home namijenjena je privatnoj uporabi, za poslovne članove namijenjena je vašim poslovnim prostorima. Farme, rančevi, imanja, hoteli i drugi objekti koji se koriste u komercijalne svrhe (tj. Prodaja robe / usluga drugima) zahtijevaju ovjereno poslovno članstvo.

Također shvatite da su promocije uglavnom ograničene vremenske stvari i mogu se mijenjati s vremenom, tako da što je sada promocija, može ili ne mora biti dostupna kasnije. Usredotočite se na NET HOME CIJENU kao stvarni trošak bez ikakvih trenutnih promocija.

 

P: Što trebam znati o YEM CILJNOJ VRIJEDNOSTI?
O: YEM CILJNA VRIJEDNOST je ciljna vrijednost YEM za aktiviranje Smart ugovora. Ova vrijednost mora biti najmanje 10 puta veća od trenutne cijene YEM-a u trenutku stvaranja Smart ugovora.

 

P: Zašto datum pametnog ugovora treba biti između 3-5 godina (36-60 mjeseci) od sada?
O: Ovo je vrijeme koje TwnklEstate tim treba da osigura najbolji uspjeh za sve. Ako želite samostalno obaviti taj postupak, slobodni ste da to učinite i tada niste vezani ni za jedan vremenski raspored iz TwnklEstate.

 

P: Što se događa s mojim TEC-om kada rezerviram?
O: Cijena u TEC-u stavlja se u escrow dok se ne aktivira vaš Smart ugovor. TEC cijena pokriva samo maloprodajnu cijenu nekretnine i ne uključuje poreze, naknade ili druge troškove kupnje nekretnine, te pristojbe su vaša odgovornost i moraju se platiti prije kupnje nekretnine prije nego što se Smart ugovor izvrši.

 

P: Što ako se moj proračun promijeni trenutkom aktiviranja pametnog ugovora?
O: Ako nakon aktiviranja pametnog ugovora potreban vam je dodatni proračun, možete donijeti vlastite izvore financiranja. Ako je vaš dom iz snova ispod budžeta, dobit ćete djelomični povrat TEC-a.

 

P: Mogu li dobiti fiat valutu (USD, EUR, itd.) Umjesto TEC-a ako dođe do otkazivanja ili povrata sredstava?
O: Ne, rezervacije se čine s TEC-om i nadoknadit će vam se samo TEC kad je to primjenjivo.

 

P: Što ako trenutno nemam posao kada napravim rezervaciju, ali tada kad aktiviram Smart ugovor, imam posao, mogu li koristiti uslugu Dream Home za svoje poslovanje?
O: Da, morate biti provjereni poslovni član i u skladu s tim slijediti pravila.

 

P: Da li je moguće izvršiti Smart ugovor prije datuma aktiviranja pametnog ugovora ako je postignut cilj YEM? Ili što ako TwnklEstate već ima partnerstvo s prodavateljem imovine gdje želim nekretninu, može li se moj Smart ugovor aktivirati i izvršiti prije?
O: Iako da, pomaže ako postignete oba cilja YEM-a prije datuma aktiviranja pametnog ugovora i kada TwnklEstate već ima partnerstvo s prodavateljem imovine u kojoj želite nekretninu, imajte na umu da je vrijeme potrebno za Smart ugovor Vrijeme potrebno, ono se ne može izvršiti prije datuma aktiviranja Smart ugovora, pa to planirajte u skladu s tim.

 

P: Što ako moj pametni ugovor NIJE aktiviran unutar vremenskog okvira, mogu li imati proširenje kao što je to učinjeno na drugim pametnim ugovorima?
O: Općenito da, u tom slučaju to je mogućnost, imat ćemo dodatne informacije o detaljima kako vrijeme bude bližilo 2023. godine.

 

P: Što ako želim živjeti u zemlji koja trenutno ne prihvaća kriptovalute, mogu li rezervirati?
O: Kako je 3-5 godina prilično dugo, postoje mnogi čimbenici koji se mogu promijeniti tijekom tog vremena. Da, ako želite izvršiti rezervaciju, nastavite, u najgorem slučaju ako pametni ugovor bude otkazan jer se sporazum ne može postići, dobit ćete povrat svog TEC-a u escrowu. Ili uvijek možete odabrati drugo mjesto koje bolje odgovara vašim potrebama koristeći istu rezervaciju. Imajte na umu da se u trenutku kreiranja pametnog ugovora ne traže određene pojedinosti i on se traži tek nakon što je aktiviran. TwnklEstate tim učinit će sve kako bi vam pomogao da imate dom svojih snova bilo gdje u svijetu, gdje god to zakonom nije zabranjeno.


P: Što ako sam član i želim kupiti kuću ili stan u najam (ili prodati u okret) nekom drugom?
O: Ne, to neće biti prihvaćeno, usluga Dream Home namijenjena vam je pomoći da kupite kuću za privatnu upotrebu kao član.

Svrha usluge TwnklEstate Dream Home je pomoći članovima da kupe vlastiti dom iz snova, a nije namijenjen prebacivanju kupljenog doma. Svi koji sudjeluju moraju izračunati što žele na temelju vlastitih okolnosti. Ako nemate dovoljno novca , nemojte ga kupiti. Ili razmislite o nekoj drugoj opciji financiranja poput zajma ili onoga što je na raspolaganju za plaćanje poreza i drugih naknada. Uz vrijeme pametnog ugovora puno je vremena za smisliti stvari.

 

P: Ako YEM stoji za vaš svakodnevni novac, zašto moram posebno plaćati poreze ili druge naknade u fijat valuti?
O: Iako da, YEM je vaš svakodnevni novac, ostaje činjenica da je star tek nekoliko godina i da na ovom planetu postoji više od 200 zemalja i regija, od kojih većina ima svoj unutarnji monetarni sustav (za porezne i ekonomske svrhe), tako da osim ako i dok ne dođe vrijeme kad za sve te vrste stvari možemo platiti s YEM-om, ostaje činjenica da se radi o troškovima koji se moraju uzeti u obzir prilikom rezervacije, NIJE uključeno u cijenu pametnog ugovora i odgovornost je nositelja rezervacije.

Neki članovi rade na strategijama za nadoknadu poreznih troškova kontaktirajući lokalne porezne vlasti i donirajući nešto drugo što im je potrebno na lokalnoj razini. Mnogo je mogućnosti i mogućnosti ovisno o vašoj lokalnoj situaciji, tako da je na svakom vlasniku rezervacije potrebno odlučiti koja je za njih najbolja strategija i učiniti ono što je potrebno osobnim stručnjacima za njihovu najbolju osobnu strategiju.

Zapamtite, svi koji sudjeluju moraju izračunati što žele na temelju vlastitih okolnosti, ako nemate dovoljno novca za, nemojte ga kupiti. Ili razmislite o nekoj drugoj opciji financiranja poput zajma ili onoga što je na raspolaganju za plaćanje poreza i drugih naknada. Uz vrijeme pametnog ugovora puno je vremena za smisliti stvari.

 

P: Imam određeni izazov na svom računu i potrebna mi je pomoć, kamo ići?
Ako imate izazov, obratite se našem timu za podršku putem šesterokutnika podrške u Safe.Zone .