Siguran web pretraživać

                                                                            

Kada pretražujete na drugim tražilicama, praćeni ste, cenzurirani i često preplavljeni propagandom koja prikazuje samo jednu stranu problema. Popularne takozvane tražilice "usmjerene na privatnost" nisu uvijek onakve kakvima se čine. Tražilica Startpage prikazuje Google oglase, stoga vas Google prati za oglašavanje (plus daju vam Google cenzurirane rezultate). Tražilica DuckDuckGo također je počela cenzurirati rezultate pretraživanja, pa tamo vidite više propagande na mnogo načina i ponekad ne možete pronaći ono što tražite.

Sada možete pronaći željene rezultate, zaštititi svoju privatnost i istovremeno biti nagrađeni pretraživanjem iz SafeSearch.Center.

SafeSearch.Center ne prikuplja podatke o vašim pretraživanjima ili bilo čemu o vašem uređaju i nikakvi se podaci ne dijele ni s jednim oglašivačem. To je ono što mislimo pod 100% privatnošću i 100% transparentnošću.

Možete postaviti svoje postavke, uključujući mnoge jezike, kako vam se sviđa sučelje (svijetlo, tamno, itd.) i mnoge druge postavke, čak i s kojih tražilica želite primati rezultate (jer koristimo mnoge od njih za pronalaženje rezultata za vaše pretrage). Postoji mnogo opcija za odabir. Ali imajte na umu da ako postavite postavke, kolačić će morati biti pohranjen za te postavke.

Ako se tijekom pretraživanja pojavi poruka o pogrešci koja kaže "mehanizmi ne mogu dohvatiti rezultate", imajte na umu da to nije greška SafeSearch.Center, te određene tražilice ne odgovaraju dovoljno brzo s rezultatima. Rezultati će se i dalje prikazivati kada dobijete ove vrste poruka, ali nećete dobiti rezultate od nekih specifičnih tražilica. Možete ponovno pokušati pretraživanje kako biste vidjeli hoće li se ti rezultati pojaviti u to vrijeme, ili pokušati kasnije, ili jednostavno promijeniti/proširiti tražilice s kojih želite primati rezultate, ili možda pronađete ono što trebate bez tih drugih tražilica.

 

Dobit ćete sve vrste rezultata, SafeSearch.Center ni na koji način ne cenzurira nijedan rezultat i možete vidjeti iz koje su tražilice rezultati. Tako ćete u svojim rezultatima dobiti i propagandu i činjenice, na vama je da odlučite što je što, a na vama je da koristite vlastite vještine kritičkog razmišljanja.

Dnevno dobit ćete plaćeno za 25 web pretraživanja na tražilici al uz uvijet da budete logirani.

Tražilicu možete koristiti neograničeno