Safe Zone

                                    

Svakodnevno u vijestima čitamo o hakiranju podataka: recimo elektronske e-pošte, lozinke, podatke o kreditnoj kartici, imena, brojeve telefona i drugih važnih podataka.

VAŠ IDENTITET JE U RIZIKU!

Vrijeme je za aktivnu zaštitu vaših osobnih podataka. Nabavite svoju osobnu SafeZone Pass danas za maksimalnu privatnost i maksimalnu sigurnost. SafeZone je brzorastuća mreža web stranica koja postavlja nove standarde privatnosti, sigurnosti i kvalitete na internetu

ZAŠTITIMO VAŠU PRIVATNOST

Vaš SafeZone Pass uključuje jedinstveni PerNum, osobni broj koji štiti vašu privatnost. Umjesto da podijelite svoje ime, adresu e-pošte, broj telefona ili potražite podatke o kreditnoj kartici, jednostavno podijelite svoj PerNum, dok su vaši osobni podaci sigurni na našim šifriranim i safeZone poslužiteljima.

Sada kada se, na primjer, pretplatite na newsletter, umjesto da svoju elektroničku poštu upišete , unesite svoj PerNum. Web-stranica dostavlja bilten putem našeg poslužitelja.

DOSTAVLJAJMO MAKSIMALNU SIGURNOST

Unutar SafeZone-a, sve web-stranice osigurane su SSL enkripcijom za vašu sigurnost. Povrh toga, svaka se web-stranica svakodnevno skenira za pokušaj hakiranja ili moguće prijetnje zlonamjernim softverom.

Kad god otvorite stranicu u SafeZoni, možete biti sigurni da ste zaštićeni.

 

Kao član SafeZone, vaši podaci zaštićeni su provjerom u 2 koraka. Osim vaše lozinke potreban vam je i tro-jednokratni PIN svaki put kada se prijavite u SafeZone. Ovaj jednokratni PIN generira se nasumično iz glavnog PIN-a koji samo vi znate. Dakle, nijedan haker ne može ući na vaš račun.

 

U SafeZone-u donosimo nagradnu izvlačenje na sljedeću razinu kvalitete. Možete osvojiti besplatno, možete osvojiti bez dijeljenja podataka. Sve nagrade su zajamčene, s pametnih telefona do gotovinskih džekpotova. Možete čak osvojiti najveće međunarodne lutrije besplatno.

 
 

Mi dijelimo naš uspjeh s Vama

Kao član SafeZone-a, vi ste automatski kvalificirani za primanje vrijednih nagrada za vašu online aktivnost, kao i za gotovinske provizije i bonuse za pozivanje drugih korisnika da se pridruže SafeZoni. Dakle, pasivni preostali dohodak možete izgraditi doslovno bez napora.

DIGITALNA VRIJEDNOST ZA SAFEZON

Valuta Rainbow je ekskluzivna digitalna valuta za SafeZone. Podržana je dionicama poduzeća, strogo ograničenim i neopozivo povezanim s našim snažnim gospodarstvom SafeZone. Plaćajte proizvode i usluge uz maksimalnu privatnost i sigurnost.

PRIDRUŽITE SE NA RADIO

Dvaput se emitira uživo iz našeg SafeZone Studija u Renu, Nevada, dijelovi s vama najnovija ažuriranja SafeZone-a.

Dijelimo savjete, informacije i uzbudljiva ažuriranja. Imamo samo izvlačenje nagrada i još mnogo toga tijekom SafeZone Radio Showa.