PerNum Multi Walet

 

Svi ovdje prikazani žetoni NISU VALUTA, oni su žetoni. Žetoni imaju posebnu funkciju, na primjer za pametne ugovore ili za određene proizvode.

Na slici vidite:
SOLR = Solario tokeni , koji su bonovi za 100 KWH zelene energije, ili kuponi s popustom na opremu proizvedenu kroz projekt Solario.

TEC = Twnkl Estate Coin , koji su tokeni za kupnju nekretninskih prava vlasništva nad nekretninama (FOR) putem pametnih ugovora u Twnkl Estateu.

TVC = Twnkl Vacation Coin , koji su tokeni za kupnju paketa za odmor putem pametnih ugovora u Međunarodnom klubu za odmor.

TMC = Twnkl Mobility Coin , koji su tokeni za kupnju vozila putem pametnih ugovora u tvrtki Twnkl Cars.

TSHC = Twnkl Shopping Coin , koji su tokeni za kupnju proizvoda za kupovinu putem pametnih ugovora u Twnkl Shopu.

Kod vašeg YEM novčanika; prikazana je na dnu vaša ukupna vrijednost žetona novčanika. I ispod toga, vrijednost vašeg novčanika Tokena u dolarima  i valuti odabrane porezne države u ovom slučaju je HRK

FIAT NOVČANIK:.
U PerNum Multi Walet nalaze se EURY i USDY .
EURY i USDY su stabilni novčići.
EURY predstavlja EUR na našem YEMChain blockchain-u, a USDY predstavlja USD na našem YEMChain blockchain-u.
I EURY i USDY imaju potpuno jednaku vrijednost kao i njihovi EUR i USD; to su stabilni novčići , 1 EURY = 1 EUR i 1 USDY = 1 USD.
Sve transakcije ovih stabilnih kovanica (EURY / USDY) koje se dogode iz vašeg Fiat novčanika bit će navedene na bloku YEMChain. Imat ćete privatnost, sigurnost, i transparentnost nad svojim transakcijama .

                               

 

TGC = Twnkl zlatni novčić za zlato
TSC = Twnkl serbrni novčić za srebro
TCC = Twnkl Bakreni novčić za bakar
TLC = Twnkl litijev novčić za litij
TPC = Twnkl platinasti novčić za platinu
TOC = Twnkl Oil novčić za naftu


 Svojim imovinama možete pristupiti u bilo kojem trenutku samo pomoću internetske veze.

Pošto postoji  službeni certifikat za zlato tako će postojati certifikat i za svu digitalnu imovinu koji će se moći isprintati.

 -----------------------------------------------------------------------

Sažetak recapa

Što se još događa s PerNum Multi novčanikom?
Ono što se planira i na čemu se već radi je IBAN za svakog vlasnika novčanika.

IBAN će se koristiti za slanje i primanje deviznih transfera fiat valute (USD / EUR) izravno na vaš Fiatov novčanik u vašem PerNum Multi novčaniku. IBAN će vam biti posebno koristan pri odabiru slanja fiat provizija.

Također planiramo i radimo na virtualnoj debitnoj kartici koja se može koristiti bilo gdje na mreži gdje se prihvaćaju Visa / Master kartice. Također, mogu se koristiti s uslugama u kojima su prihvaćeni Google Pay i Apple Pay, što vam pruža još veću fleksibilnost. Mnogo fizičkih trgovina sada prihvaća Google Pay i Apple Pay.

I ne samo virtualna debitna kartica, već također planiramo imati mogućnost fizičke debitne kartice, koja će se nadam se implementirati oko travnja / svibnja 2021. godine.

Uz oba, IBAN i Virtualnu debitnu karticu, kao i za fizičku debitnu karticu, naplatit će se neke naknade - puni popis naknada objavit će se na web mjestu PerNum kada se primijeni. Očito će se primjenjivati ??i uobičajene naknade za YEMChain.
Razumijete, naplatit će se naknade ovisno o tome što radite, na primjer kada deponirate ili podižete novac putem IBAN-a, zajedno s nekim malim naknadama za transakcije.

Dobra vijest: kako bismo nadoknadili neke od tih naknada, ali samo na ograničeno vrijeme , nudit ćemo NULTE NETOZNINE. To znači da ćete u YEM-u primiti 100% povrata novca, ovisno o tome što kupujete.

Poznate naknade:
Imajte na umu da bi se one mogle promijeniti kad se funkcije otvore. Ovako to izgleda trenutno.

Postavljanje naknada:
Virtualna debitna kartica + IBAN = 25 USD

Fizička debitna kartica = 50 USD

Dobra vijest je da će biti i nekih provizija.

Provizije će se plaćati po postavljenim naknadama za virtualnu debitnu karticu i IBAN, kao što su:

Provizija na virtualnoj debitnoj kartici + IBAN = 40% s podjelom We Share Success (WSS), što bi za aktivne i pasivne provizije iznosilo 2,50 USD.

Provizija na fizičkoj debitnoj kartici bit će veća zbog veće naknade od 50 američkih dolara.
Dakle, provizija od 40% na fizičkoj kartici s WSS podjelom bila bi 5 USD za aktivne i pasivne provizije.

Imajte na umu da se naknade i provizije mogu kasnije mijenjati, ali za sada to izgleda tako. Konačne naknade i provizije objavit će se kad funkcije budu dostupne.
Obavijestite one ljude koje mislite pozvati da nam se pridruže i znaju o svim tim novim projektima i poticajima, a što god i kad god naruče, zarađivat ćete i provizije.

Super stvar, što god se kupilo putem fiat valute, i provizije će biti u fiat valuti!
Za sada će jedine fiat valute koje će biti dostupne u novom Fiat novčaniku vašeg PerNum Multi novčanika biti USD i EUR.