Dokaz aktivnosti

 Da bi mogli zarađivat potrebno se je logirati 

PrizeMania osvojite nagrade

Glazbeno natjecanje

Sportske nagradne igre

Za ili Ne 

Social Network 

Wazzub Socijalni forum

Čitajte vijesti i zarađujte na internet24.news

Pretražujte sigurno veb stranice te pritom zarađujte 

Skupite 0,000001 FYEM za svaki članak na  digitalnews koji pročitate kao digitalnu nagradu. Za sada možete svoje nagrade iskoristiti u  Digital Rewards Centeru.

Volite li vijesti vezane uz zdravlje? Sada možete još više biti nagrađeni za čitanje vijesti o zdravlju... postoji više izvora vijesti nego što ih možete pronaći na Internet24.News u temi o zdravlju, pa prvo provjerite tamo, a zatim posjetite www.HealthNews.Network za više vijesti o zdravlju!

Gossip24.News skupljajte nagrade za čitanje vijesti povezanih s tračevima

Volite li teme povezane sa stilom života kao što su kultura, uređenje doma, moda i ljepota? Sada možete biti nagrađeni za još više čitanja vijesti o životnom stilu... postoji više izvora vijesti nego što ih možete naći na Internet24.News u temi Kultura, pa prvo provjerite tamo, a zatim posjetite Lifestyle24.News za više novosti o životnom stilu, ideja i savjeti!

Digitalnews.center skupljajte nagrade za čitanje vijesti povezanih s digitalnim tehnologijama, kao što su Fintech, blockchain, kriptovalute, cyber sigurnost i još mnogo toga iz raznih izvora vijesti.