Sigurnost web pretraživača

Kada je riječ o online pretraživanju, Google je poznato ime. Većina ljudi jedva da koristi bilo koju drugu tražilicu po tom pitanju.

Nevjerojatno je da Google može postaviti oglase pune zlonamjernog softvera. Čitanje donjeg sadržaja informira vas o rizicima povezanim s korištenjem tražilice Google.

https://cointelegraph.com/news/google-ads-delivered-malware-drains-nft-influencer-s-entire-crypto-wallet

Možete se zaštititi od takvih rizika korištenjem Sigurnog pretraživanja, metapretraživačke tražilice koja skuplja rezultate pretraživanja s više tražilica istovremeno, uključujući Google, bez uključivanja oglasa umetnutih na takve skupne tražilice.

 

SafeSearch je dio Safe.zone. Svi oglasi koje vidite na Safe.zone-u su oglasi kojima možete vjerovati budući da tvrtke koje postavljaju svoje oglase moraju biti provjerene od strane SafeZone-a kao legitimne prije nego što mogu sudjelovati u SafeZone-u, a njihove se web stranice svakodnevno skeniraju u potrazi za virusima i zlonamjernim softverom kako bi se zaštitile obje web stranice sebe i članove SafeZone-a da ne budu pogođeni.

 

Za NFT-ove i drugu digitalnu imovinu, Centar za digitalnu razmjenu koji pokreće YEM (digitalna valuta središnje banke (CBDC) Suverenog reda Bene Merenti) najsigurnije je tržište za digitalnu imovinu, budući da razmjenu licencira banka Bene Merenti, koja je središnja banka Suverenog reda Bene Merenti, a njezini su novčanici zaštićeni vojnom sigurnošću SafeZone. Čak i ako haker uspije ukrasti iz vašeg novčanika, bit će praćen i njegov račun blokiran budući da se razmjena odvija na privatnom blockchainu koji se zove YEMChain.