Sigurnost kripta

Kako ući u kripto svijet najsigurnijim i sigurnim putem

Kripto svijet je tu da ostane. Samo je pitanje kada ćete ući?

Prema zakonu normalne distribucije, svaki posao je normalno raspoređen s nekoliko vođa na početku krivulje koji preuzimaju rizik, većinom koja obično slijedi one koji preuzimaju rizik kada vide da su potonji uspješni, i nekoliko zaostalih na kraju krivulje tko će ući kada posao bude u izlaznoj fazi.

Mudrost poslovanja nam govori da što je veći rizik, to je veći povrat. Oni koji se uključe na početku su oni koji će zaraditi ili izgubiti veliki novac. Kad vidite da su lideri uspješni, prava prilika je već nestala!

Kripto svijet je još uvijek u povojima, stoga je plodno tlo za nekolicinu lidera koji su dovoljno hrabri krenuti na početak krivulje.

S pojavom YEM-a kao prve digitalne fiat valute na svijetu, vrijeme je da kripto svijet postane mainstream.

Ali većina ljudi još nije svjesna YEM-a jer je to kriptovaluta kojom se upravlja izvan Coin Market Cap-a, gdje su kriptovalute rangirane.

Glavni razlog zašto YEM nije naveden na Coin Market Capu je taj što je, za razliku od kriptovaluta navedenih na Coin Market Capu na čije vrijednosti utječu, između ostalog, cjenovne špekulacije i manipulacije, YEM cijena stabilizirana cijena određena tržišnim algoritmom koji se isključivo temelji na pokretače poslovne vrijednosti bez uzimanja u obzir spekulativnih i manipulativnih pokretača vrijednosti.

Zbog plitkosti tržišnih širina i dubina kriptovaluta zajedno s nedostatkom intrinzične vrijednosti za većinu kriptovaluta, špekulativne i manipulativne transakcije dominiraju i rezultiraju divljim fluktuacijama cijena.

Ova volatilnost čini kriptovalute neprikladnima za svrhu za koju su namijenjene: da igraju ulogu novca kao sredstva razmjene, pohrane vrijednosti i obračunske jedinice.

Nije ni čudo što je YEM postao prva kriptovaluta koja postaje fiat zbog svoje stabilnosti cijena i drugih arhitektura poput kriptovalute prilagođene vladi, neovisne kriptovalute koja nije vezana ni za jedno poslovanje i neprofitne organizacije koja je stvorila YEM ( Zaklada YEM), što je privuklo Suvereni red Bene Merenti da ga prihvati kao svoje jedino zakonito sredstvo plaćanja.

Sa svojim novim statusom digitalne valute središnje banke (CBDC), YEM nudi ulagačima najsigurniji prodor u kriptoindustriju sada kada ne postoji rizik da bilo koja jurisdikcija YEM proglasi ilegalnom valutom.

Možete kupiti ili prodati YEM i drugu digitalnu imovinu u Digital Exchange Centru.

Za one koji su skloni riziku, imate mnogo sigurnih načina da počnete skupljati besplatni YEM kroz dokaz aktivnosti.