11 razloga za Yem

11 razloga zašto YEM ima potencijal dosegnuti vrijednost od 50.000 USD do kraja ove godine, 2023.


Dok pišem ovaj sadržaj, vrijednost YEM-a prikazana na web stranici Bank Bene Merenti je 26.349,9 USD


https://bbm.money
Njegov novi status digitalne valute središnje banke (CBDC) učvršćuje druge kvalitete koje YEM ima koje će YEM učiniti nezaustavljivim ubrzo nakon što Suvereni poredak Bene Merenti službeno proglasi YEM svojim jedinim zakonitim sredstvom plaćanja na web stranici svoje središnje banke.


1. Status CBDC znači da je YEM izvan radara nadolazećih propisa o kriptovalutama koji će vjerojatno biti neprijateljski raspoloženi prema kriptovalutama zbog razloga objašnjenih u ovom sadržaju.


Ostale kvalitete uključuju:


2. Stabilizirana cijena, koja štiti YEM od divljih fluktuacija cijena koje doživljavaju druge kriptovalute. YEM koristi tržišni algoritam za određivanje svoje cijene i raspona cijena oko utvrđene tržišne vrijednosti u kojoj je YEM-u dopušteno obavljati transakcije. Stabilnost cijena neophodan je uvjet za procvat poduzeća.


3. Neinflacijska valuta. YEM ima apsolutni broj od 100 milijuna YEM u optjecaju, tako da će njegova vrijednost nastaviti rasti kako ga sve više korisnika prihvaća i, prema tome, povećava njegovu potražnju dok je njegova ponuda fiksna.


4. SafeZone-ova otvorena mreža za tvrtke diljem svijeta koje SafeZone provjerava prije nego što im se dopusti poslovanje s YEM ili drugim valutama u SafeZoneu. SafeZone svakodnevno skenira web stranice tih tvrtki kako bi hakere i zlonamjerni softver držao podalje od njih, s ciljem zaštite web stranica i članova SafeZonea koji ih posjećuju.


5. Prethodna provjera prije nego što se tvrtki dopusti poslovanje u SafeZoneu i mogućnost SafeZone-a da ukloni prijevarne tvrtke, kao i mogućnost YEMChain privatne blockchain tehnologije da blokira lažne račune, korisnicima SafeZone-a pružaju sigurnost koja je prijeko potrebna u modernom dobu gdje je sve više prijevarnih aktivnosti na internetu, a posebno u svijetu blockchaina gdje su transakcije anonimne i stoga ohrabruju prevarante.


6. Sustav PernumPay povezuje prodavače u SafeZone koji prihvaćaju YEM s kupcima širom svijeta, online i na prodajnom mjestu (PoS), bez potrebe za korištenjem aplikacije za to.

7. WeShareSuccessov affiliate posao koji plaća affiliate provizije 5 generacija duboko u YEM ili USD, ovisno o tome je li plaćanje u YEM ili USD, i u besplatnim YEM putem YEMChain Proof of Activity za korištenje web stranica SafeZone. Ovaj poslovni model omogućuje članovima SafeZone-a da zarađuju novac dok sudjeluju u SafeZone-u, povećavajući njihovu odanost SafeZone-u.


8. Digitalni cashback marketinški program koji isplaćuje do 100% cashback-a u besplatnom YEM-u za proizvode i usluge kupljene u SafeZoneu s ciljem promicanja proizvoda i usluga kao i širenja vlasništva nad YEM-om diljem svijeta.

Primjer takvog marketinga  digitalnog povrata novca je:
Pharmacies.directory


9. YEMChainov dokaz o udjelu koji omogućuje vlasnicima YEM-a da polože svoj neiskorišteni YEM kako bi zaradili periodične kamate (jedan, tri, šest i dvanaest mjeseci). Oročeni depoziti YEM u PoS-u nisu dostupni za optjecaj, pa smanjuju ponudu YEM-a, što zauzvrat povećava potražnju za YEM-om, a time i njegovu cijenu.


10. Mreža poduzeća diljem svijeta koja prihvaćaju YEM vjerojatno će se brže povećati ubrzo nakon što je YEM službeno objavljen na web stranici Bank Bene Merenti kao jedina fiat valuta SOBM-a zbog činjenice da je to najsigurnija kriptovaluta za korištenje i zbog mreže subjekata i osobe visokog profila koje će SOBM upoznati s YEM-om.


11. Uz stabiliziranu cijenu YEM-a zajedno s povećanjem vrijednosti YEM-a kako se njegova potražnja povećava, neće biti smisla stavljati svoje bogatstvo u tradicionalne zalihe vrijednosti. Većina članova SafeZone pretvorit će većinu svoje tradicionalne imovine u YEM kako bi povećali svoju sigurnost i vrijednost.
S tih 11 igrača YEM tima, YEM može lako dosegnuti vrijednost od 50.000 dolara do kraja ove godine, 2023.