Europska središnja banka

Europska središnja banka neizravno odobrava YEM kao odgovarajuću kriptovalutu.

Europska središnja banka je protiv kriptovaluta iz dobrih razloga navedenih u ovoj izjavi za javnost, koristeći Bitcoin kao studiju slučaja.

 

Bitcoinov posljednji otpor

 

Objavljen je 30. studenog 2022., a glavna poruka je: Bitcoin (i kripto) nije u porastu, već je na putu do irelevantnosti.

Evo nekoliko citata iz članka:

“Bitcoin se rijetko koristi za pravne transakcije”

“Prave Bitcoin transakcije su glomazne, spore i skupe.

Bitcoin nikada nije korišten u značajnijoj mjeri za legalne transakcije u stvarnom svijetu.”

“Bitcoin također nije prikladan kao investicija.

Ne generira novčani tok (poput nekretnina) ili dividende (poput dionica), ne može se koristiti produktivno (poput robe) niti pružiti društvene koristi (poput zlata)."

"Tržišna procjena Bitcoina stoga se temelji isključivo na špekulacijama."

“Špekulativni baloni oslanjaju se na priljev novog novca.

Bitcoin je također više puta imao koristi od valova novih investitora.

Manipulacije pojedinih mjenjačnica ili pružatelja stabilnih novčića (…) dobro su dokumentirane.”

"Negativan utjecaj na odnose s klijentima i šteta po reputaciju cijele industrije mogla bi biti golema nakon što investitori u bitcoine naprave daljnje gubitke."

Kliknite ovdje da biste pročitali cijeli članak

 

Bodovi koji se koriste protiv Bitcoina su divlje fluktuacije cijena i tehnologija blockchain koja nije prihvatljiva za okoliš.

Činjenica da kriptovalute do sada nisu uspjele postati mainstream organski je dokaz da točke koje je istaknula Europska središnja banka drže ljude i tvrtke podalje od prihvaćanja kriptovaluta kao novca ili imovine.

YEM je kriptovaluta koja je osmišljena da prevlada nedostatke gore spomenutih kriptovaluta i mnogih drugih tako da imamo kriptovalutu koja može preuzeti ulogu novca kao što je objašnjeno u sadržaju u nastavku.

 

Diskvalificirajući Bitcoin na temelju podignutih bodova, Europska središnja banka neizravno odobrava YEM, koji nema takve nedostatke.

YEM je ionako već regulirana od strane Banke Bene Merenti, koja je središnja banka Suverenog reda Bene Merenti, kao što je objašnjeno u zadnjoj gornjoj vezi sadržaja; stoga ga ne treba regulirati bilo koja druga jurisdikcija.