Rainbow info

                                                                                       

 

Rainbow Currency   (simbol trgovanja YEM) koja je stvorena krajem 2017. s više od 3200 korisnika.  Prvi put je pokrenuta na javnom Ethereum blockchainu. 

Stvorena je kao čista valuta bez povezanosti s određenim poslovanjem, a zastupa je Yem fondacija globalna neprofitna organizacija s članovima odbora iz cijelog svijeta.

Glavna svrha plaćanja Rainbow Currency donosi vrijednost i stabilnost u kripto svijetu uspostavom i rastom gospodarstva gdje je YEM jedini prihvaćen oblik. YEM označava vaš dnevni novac.

Kao jedna od riječkih digitalnih valuta, Rainbow Currency ispunjava sve zahtjeve Federalnog ministarstva financija za funkciju zamjenske valute za euro (EUR).

Od tada su obrađene tisuće transakcija s maksimalnom naknadom od 0,1%, čime je potrebno izvršiti manje od sekunde. Među tim transakcijama prvi je ovjereni ugovor o nekretninama u kriptozonovoj valuti za stan u Njemačkoj.

Zahvaljujući jedinstvenoj identifikaciji u dva koraka, možete uživati ​​u privatnosti i sigurnosti.

Rainbow Currency - stvorena je za rješavanje izazova s ​​kojima se suočavaju druge kriptovalute. 

Zahvaljujući privatnom blockchainu, cijena valute kao i sve transakcije uvijek su potpuno transparentne.

Da biste bili kvalificirani za online i lokalno plaćanje, vlasnici valute Rainbow moraju proći postupak provjere kako bi se identificirali.