Yem i pod valute

YEM  digitalna valuta postala je najatraktivnija kripto valuta. YEM sa svojim valutama potpuno se razlikuje od ostalih kripto valuta.

Na donjoj tablici možete pogledati vrijednost valute 

                                                 

 YEM i njegove pod valute.

YEM valuta se također može opisati kao vrsta "majčine kovanice". Oko nje su grupirani različiti pomoćni dijelovi za različite aplikacije. Nazivamo ih pod valutama.

Prva valuta je bila pod nazivom Twnkl Estate  TEC 

 Ovo je novčić s kojim možete kupiti / biti suvlasnik nekretnine.  Trenutna  vrijednost svih nekretnina je preko 430 miljuna dolara. 

 

Sljedi TSHC kovanica Twnkl Shopping Coin Ta kovanica omogućuje vrlo lako za  postizanje cjenovnih prednosti  gdje možete dobiti popust do 95%

Čak i vrlo skupi proizvodi mogu postati vrlo jeftini  preko pametnih ugovora.

 

Kovanica za mobilnost Twnkl (TMC)  Stom kovanicom imate šansu da dobijete nov automobil s popustom i do 80 % prilikom sklapanja  pametnog ugovora.

TVC (Twnkl novac za odmor) pruža vam mogućnost da rezervirate pravo putovanje iz snova i do 90% jeftinije od uobičajene cijene putovanja USD / EUR.

Da biste mogli koristiti navedene glavne prednosti i usluge, naravno, potrebna vam je odgovarajuća pod-valuta. Ovo se može dobiti samo u izravnoj zamjeni za YEM.