Rainbow info

                                                                                       

 

Rainbow Currency je (simbol trgovanja YEM) stvorena je krajem 2017  s više od 3200 korisnika Interneta iz 157 različitih zemalja. Prvi put  je pokrenuta na javnom Ethereum blockchainu, Rainbow Currency preselila se u kolovozu 2018. U privatni blockchain pod nazivom TwnklChain.

Stvorena je kao čista valuta bez povezanosti s određenim poslovanjem, a zastupa je  Fondacija Rainbow Currency, globalna neprofitna organizacija s članovima odbora iz cijelog svijeta.

Glavna svrha Rainbow Currency je donijeti vrijednost i stabilnost u kripto svijetu uspostavom i rastom gospodarstva gdje je YEM jedini prihvaćeni oblik plaćanja. YEM označava vaš dnevni novac.

Kao jedna od rijetkih digitalnih valuta, Rainbow Currency ispunjava sve zahtjeve Federalnog ministarstva financija za funkciju zamjenske valute za euro (EUR).

Od tada su obrađene tisuće transakcija s maksimalnom naknadom od 0,1%, čime je potrebno izvršiti manje od sekunde. Među tim transakcijama prvi je ovjereni ugovor o nekretninama u kriptoznoj valuti za stan u Njemačkoj.

Zahvaljujući jedinstvenoj identifikaciji u dva koraka, možete uživati ​​u privatnosti, sigurnosti i sigurnosti koju trebate uz jednostavnost i transparentnost koju želite.

Rainbow Currency - stvorena je za rješavanje izazova s ​​kojima se suočavaju druge kriptovalute. 

Zahvaljujući privatnom blockchainu, cijela valuta kao i sve transakcije uvijek su potpuno transparentne.

Da biste bili kvalificirani za online i lokalno plaćanje, vlasnici valute Rainbow moraju proći postupak provjere kako bi se identificirali, dok samo akreditirani poslovni partneri mogu primati ta plaćanja.