Info

Mreža 𝗨𝗻𝗶𝗰𝗼𝗿𝗻 𝗡𝗲𝘁𝘄𝗼𝗿𝗸 mreža je usluga i projekata koji su sigurni i štite različite interese na internetu i izvan njega. On upravlja raznim internetskim i offline tvrtkama 𝗨𝗻𝗶𝘁𝗲𝗱 𝗔𝗺𝗲𝗿𝗶𝗰𝗮𝗻 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗖𝗼𝗿𝗽. Među tim tvrtkama je 𝗬𝗘𝗠 𝗘𝘅𝗰𝗵𝗮𝗻𝗴𝗲, koja je platforma za razmjenu digitalne valute 𝗬𝗘𝗠 (Vaš svakodnevni novac) za druge valute.

𝗬𝗘𝗠 je digitalna valuta temeljena na 𝗬𝗘𝗠𝗖𝗛𝗔𝗜𝗡 blockchain, čiji je cilj stvoriti univerzalnu i stabilnu valutu za svakodnevne transakcije. 𝗬𝗘𝗠 prihvaća sve  trgovaca diljem svijeta i može se koristiti za kupnju robe i usluga u 𝗦𝗮𝗳𝗲𝗭𝗼𝗻𝗲, što je mreža web stranica, trgovina i usluga koje štite identitet i privatnost korisnika.

Da biste pristupili 𝗦𝗮𝗳𝗲𝗭𝗼𝗻𝗲, morate imati 𝗦𝗮𝗳𝗲𝗭𝗼𝗻𝗲𝗣𝗮𝘀𝘀, što je besplatna i sigurna virtualna putovnica. 𝗦𝗮𝗳𝗲𝗭𝗼𝗻𝗲𝗣𝗮𝘀𝘀 omogućuje korisnicima povezivanje s različitim web stranicama, trgovinama i uslugama bez dijeljenja osobnih podataka. Uz to, 𝗦𝗮𝗳𝗲𝗭𝗼𝗻𝗲𝗣𝗮𝘀𝘀 korisnicima nudi pogodnosti kao što su nagradne igre, posebni popusti i ekskluzivne ponude.

Ali kako provjeriti identitet korisnika bez ugrožavanja njihove privatnosti? Tu dolazi do prve međunarodne usluge provjere kupaca koji koristi 𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗲 𝗦𝗮𝗳𝗲𝗗𝗮𝘁𝗮𝗦𝗵𝗮𝗿𝗲 (SDS). 𝗦𝗮𝗳𝗲𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 jedna je od usluga mreže 𝗨𝗻𝗶𝗰𝗼𝗿𝗻 𝗡𝗲𝘁𝘄𝗼𝗿𝗸. Omogućuje tvrtkama da upoznaju svoje kupce (KYC) poštujući nacionalna i međunarodna pravila. KYC je obavezan u mnogim industrijama, posebno u financijskom području
SDS tehnologija omogućuje korisnicima dijeljenje svojih osobnih podataka s tvrtkama bez pohranjivanja ili prijenosa trećim stranama. Podaci su šifrirani i fragmentirani u nekoliko dijelova koji se distribuiraju na različitim sigurnim poslužiteljima. Samo korisnik drži ključ za rekonstrukciju svojih podataka. Na taj način korisnik zadržava punu kontrolu nad svojim podacima i može ih opozvati u bilo kojem trenutku.

𝗦𝗮𝗳𝗲𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 koristi 𝗦𝗮𝗳𝗲𝗭𝗼𝗻𝗲𝗣𝗮𝘀𝘀 za prijavu i provjeru kupaca. Korisnici mogu odabrati koje podatke žele dijeliti s tvrtkama na temelju svoje razine povjerenja. Tvrtke tako mogu osigurati da kupci budu onakvi kakvima se predstavljaju bez potrebe za upravljanjem ili pohranjivanjem njihovih osobnih podataka.
𝗦𝗮𝗳𝗲𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 stoga nudi inovativno rješenje za KYC/AML u mreži 𝗨𝗻𝗶𝗰𝗼𝗿𝗻 𝗡𝗲𝘁𝘄𝗼𝗿𝗸. Kombinira sigurnost, privatnost i jednostavnost za korisnike i tvrtke. Na taj način pomaže u izgradnji povjerenja između dionika mreže 𝗨𝗻𝗶𝗰𝗼𝗿𝗻 𝗡𝗲𝘁𝘄𝗼𝗿𝗸.