PernumPay plaćanje

                                                                                                        

Iskusit ćete najprikladniji proces plaćanja ikad, koji je usklađen s maksimalnom privatnošću i maksimalnom sigurnošću. Vlasnicima poduzeća će svi zakonski uvjeti biti ispunjeni, a transakcije u odgovarajućoj državnoj fiducijarnoj valuti točnih vrijednosti, što  je potrebno za obračun PDV-a koji se plaća.

Vrijednost transakcije važna je također za pravilno računovodstvo.

Nijedna druga kriptovaluta nema isti nivo privatnosti, sigurnosti i udobnosti da postane dio vašeg svakodnevnog života.

 

                                                       Ovo su slike PerNumPay aplikacije:

     

Postupak prijave je kao i na svim stranicama

Nakon prijavljivanja možete izvršiti uplatu ili možete vidjeti svoje transakcije.

 

Kao što vidite u izvještaju o transakciji, vrijednost u trenutku transakcije  prikazuje se i čuva zbog poreskih razloga, što bi moglo biti presudno kako za primatelja tako i za pošiljatelja. To je prva virtualna valuta koja ispunjava uvjete koje je odredio Europski sud pravde (ECJ) u vezi sa zamjenskim oblicima plaćanja eurom

Globalni broj transakcija je vidljiv na Twnklchain.com a osobne transakcije koje napravite  ili ste nagrađeni recimo za  igru Soccer klađenje  ili glasujete za najbolju izvedbu na Biggesttalent te transakcije su vidljive pod transactions kada se logirate.  

Također su vidljive transakcije u PerNumu novčaniku pod određenim kovanicama kao što su: YEM,TEC,TCM,CBM,CBMT,TVC

 

 

 

 

 

 

 

 

Što se tiče malih i srednjih poduzeća ona dobivaju bonus kao dio naše kompanije.Za to dobivaju 10 CBM marketinških jedinica (vrijednosti 30.000 YEM) koje mogu koristiti za online marketing unutar naše mreže. Ako vide rezultat, oni će najvjerojatnije kupiti više, ali i ponuditi više robe i usluga koje se plaćaju u rainbow valuti. Zatim mogu naručiti naše SafeZone usluge za mala i srednja poduzeća te ako plate u YEM, dobit će popust.

Osim toga poduzećima se daje mogućnost umjesto da ponude sve svoje proizvode i usluge,da pokušaju prihvatiti YEM s odabranim ekskluzivnim ponudama.

Evo  jedan primjer: hotel, s recimo 30 soba, može ponuditi samo 2,3 ili 5 soba istovremeno, to je njihova odluka.

I sada zamislite da ćemo dati poduzećima YEM buy-back garanciju, gdje će dobiti 90% od vrijednosti njihovih YEM primljenih preko aplikacije PerNumPay osim ako ih ne žele koristiti za marketing instrumente ili druge proizvode i usluge u SafeZone.

Možete li zamisliti koliko ćemo lako pridružiti poduzeća našoj mreži?

Što više poduzeća se pridruži, to će više članova trošiti svoj YEM  unutar naše mreže.