Ecommerce

                                                                                                                 

                                        

Ovaj jedinstveni projekt započet će uskoro!

 

Članovi rezerviraju  proizvode na trenutnoj YEM vrijednosti i plaćaju čim se ispune uvjeti (maksimalna dospijeća, YEM vrijednosti) odgovarajućih pametnih kontakata. Ako se iz bilo kojeg razloga Pametni kontakt ne pokrene, članovima će se vratiti YEM u PerNum novčanik koji su upotrijebili za zahtjev za rezervaciju.

 

Nevjerojatne uštede su moguće u ovom potpuno novom načinu kupovine - iako proizvođač / prodavač dobiva svoju redovnu cijenu!

 

TWNKLSHOP se odnosi na proizvode visoke kvalitete  koji počinju od 500 dolara ... odnosno cijena tog proizvoda mora biti iznad  3,"187.64"  kuna  

Već sada možete unositi članke za  koje ste zainteresirani za kupnju u WISHLIST-u. Ako se Vašem prijedlogu pridruži najmanje 100 drugih potencijalnih kupaca, proizvod će biti naveden na TWNKLSHOP web stranici i može biti službeno rezerviran na navedenim uvjetima i odredbama.

 

Samo se prijavite , a zatim kliknite na

 

  

Detaljne informacije o poslovnom modelu TWNKLSHOP-a možete pronaći  na webinaru unutar safe zone stranice 

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga u vezi s ovom temom (ili bilo kojom drugom temom), kontaktirajte našu zajednicu WAZZUB jednostavno i neformalno .