Twnkl Shop

                                                                             Napomena : To je budučnost trgovine  kao što vidite na slici 

Twnkl Shop sada traži 2 administratora i brojne moderatore - više o tome pri dnu texta

------------------------------------------------------------------------

Twnkl Shop je trgovina koja prodaje visoko kvalitetne proizvode i usluge proizvedene iz svih krajeva svijeta uz popust od 50 do 90% zahvaljujući izumljenom poslovnom modelu koji se temelji na blockchain tehnologiji.

Proizvodi / usluge se prodaju isključivo s Twnkl Shop Coin (TSHC) koji se može trgovati isključivo s valutom Rainbow YEM (Vaš svakodnevni novac) ili Twnkl.

Trgovina se je formirala unutar Wazzub-a World Community pod nazivom Twnkl Shop Wishlist gdje  članovi objavljuju ​​svoje  proizvode i usluge koje žele vidjeti unesene u TwnklShop za prodaju širom svijeta ili u svojim lokalnim područjima.

Predloženi proizvodi / usluge koji će privući najmanje 100 glasova u forumu će se kvalificirati za ulazak u Twnkl Shop za prodaju.

Prvi proizvod koji je kvalificiran za ulazak u TwnklShop nakon dobivanja više od 2.800 narudžbi za rezervaciju do trenutka pisanja ove obavijesti je iPhone XS Max 512GB Gold Color u vrijednosti od 1.449 USD koji je rezerviran samo za trenutnu vrijednost od 200 USD.

                                                 

Rezervirajte se za kupnju potpuno novog iPhone XS Max 512GB zlatne boje u vrijednosti od 1.449 USD za samo 20.000 YEM (200 USD) što predstavlja popust od 86%

Više od 2.800 jedinica do sada je rezervirano za samo 5 dana.

Pozovite druge da rezerviraju ovaj veliki diskontirani ugovor i da dobiju priliku da budu plaćeni za trajno (nasljedivo vašim nasljednicima) affiliate provizije i obiteljske bonuse 5 generacija duboko kada kupuju ovaj ili bilo koji drugi proizvod i uslugu koju nudimo.

 

Twnkl Shop sada traži 2 administratora i brojne moderatore za različite jezike

Glavna je zadaća moderirati članske članke na njihovim lokalnim jezicima.

Unosan paket naknada čeka one koji će biti sretni da dobiju položaje.

-------------------------------------------------------------------------------------

 

Stranica  https://twnkl.shop  je pokrenuta 19.2.2019 i  prvi telefon je več rezerviran u potpunosti i sada čeka da se cijena uskladi s pametnim ugovorom .

Ponuda je trajala nešto manje od 24 sata - sve je več rasprodano.

Ovaj iPhone XS Max je rezerviran za  90$ preko pametnog ugovora u ovom trenutku .

 

 

Dio proizvoda možete pogledati na ovoj slici ispod  gdje članovi postavljaju svoje ponude.