Wazzub Socijalni forum

WAZZUB World je društveni forum; gdje se ljudi međusobno povezuju i dijele svoje misli sa svima, i raspravljaju o raznim temama širom svijeta. Ovo je mjesto gdje možete koristiti siguran i prijateljski društveni forum s poštovanjem i standardima kvalitete. 

Poanta koja čini Wazzub Forum Special je; dobivate nagradu u valuti Rainbow (YEM) za vašu aktivnost.

WAZZUB je lansiran krajem 2011. godine. ponovo je pokrenut u prvom mjesecu 2019. godine.

 

                                                  Socijalni forum za sve

 

WAZZUB World je odan i idealan društveni forum za te ljude; koji želi koristiti društveni forum s maksimalnom privatnošću i želi biti zaštićen od rudarenja podataka. Tako smo nedavno vidjeli da su neke od najvećih društvenih platformi okrivljene za pitanja vezana uz privatnost. To je ozbiljna stvar kada je u pitanju privatnost, jer, ako platforma koju koristite; ukradu vaše podatke pomoću rudarenja podataka, tako da ne postoji maksimalna privatnost da biste bili na toj platformi. dok, WAZZUB shvaća ovo pitanje vrlo ozbiljno i pruža maksimalnu privatnost s poštovanjem. bez obzira na to tko ste i gdje ste.

Vijesti; u ovom poglavlju; možete provjeriti najnovije najave, webinare, priopćenja za tisak i slične stvari.

Podrška za sigurnu zonu;  Wazzub Svijet je također dio sigurne zone i sigurna zona ima mnogo drugih projekata koje možete naučiti te,postoji prostor za podršku za svaku od njih, tako da možete dobiti podršku u vezi vaših problema.

                                                

Projekti; Sigurna zona ima mnogo projekata koji trenutno rade. u budućnosti će imati sve više projekata. za tekuće projekte, možete provjeriti ovaj odjeljak i možete razgovarati o tim projektima u svakoj kategoriji. Stoga je ovaj odjeljak namijenjen raspravi o trenutnim projektima.

Think Tank; Možete podijeliti svoje ideje; kako poboljšati stvari i kako implementirati nove ideje u njihove projekte. Stoga je ovaj odjeljak namijenjen izražavanju vaših ideja.

Wazzub SvijetOvo je odjeljak; gdje možete imati različite teme za raspravu, pa možete razgovarati o Vašem poslovanju, vašoj umjetnosti, vašim hobijima, vijestima i još mnogo toga. samo istražite odjeljak i zaronite u Wazzub svijet kako biste razgovarali o neograničenim temama i dobili nagrade za svoju aktivnost.

Dobivate nagradu za svoju aktivnost, na primjer; što god raspravljate na Wazzubovom Svjetskom Forumu, stvarate aktivnost i koliko aktivnosti stvarate, dobivate nagradu za svaku poruku koju objavite na Wazzub forumu.

Također, postoji mjesto gdje su poštovanje, privatnost, sigurnost, kvaliteta, obitelj i dobročinstvo glavne temeljne vrijednosti. Osim toga, vaše povratne informacije, doprinos i sudjelovanje dobrodošli su kako bi Wazzub svijet postao još bolje mjesto.

 Povrh svega, za svaku poruku koju ste postavili primit ćete instant nagradu: 0,1 YEM ( valuta Rainbow ) odmah se pripisuje novčaniku. Nemojte čekati i pridružite se sada!

Gdje pronaći novčanik; gdje će vam biti dodijeljena trenutna nagrada?
Prijavite se na Pernum sa svojim WAZZUB podacima.

Ispod možete vidjeti plaćenu aktivnost na slici