Prodaja vozila

Njemačka autoservisna stanica  piše povijest prodajom prvog automobila “nove” kripto valute u zemljama njemačkog govornog područja. 

Trenutno se može kupiti Hyundai i10, pri čemu se ponude nude u YEM-u.

Trgovina automobilima Gerdes u Oldenburgu (Oldb.) Ide na nove načine trgovanja automobilom. Prvi put u cijelom svijetu demonstracijski automobil se nudi isključivo manje poznatom valutom kao što je YEM.Cijela stvar funkcionira u okviru online aukcije u kojoj mogu sudjelovati ponuditelji iz Njemačke i inozemstva. Već u prvih dana aukcija je posjetila tisuću puta, a u vrijeme ovog članka već je izvršeno više od 343 ponuda.

"Vrlo smo zadovoljni uspjehom ove kampanje", kaže Wim de Heer iz tvrtke Autohaus Gerdes, "očekivali smo neke rezonance, ali ova poplava ponuda nas je iznenadila".Zapravo, trenutna najveća ponuda već je veća od vrijednosti vozila. Daniel Settgast, direktor marketinga američke tvrtke Shobbit, koji posluje na aukcijskoj platformi, objašnjava zašto: "Ponude se mogu podnijeti samo u YEM-u.YEM je simbol valute Rainbow, još uvijek nepoznate kripto valute. "

Za nove osobe ovdje je prekasno, ali Wim de Heer ima dobre vijesti: "Ovo prvo vozilo bilo je samo test.

Crypto novac i tehnologija blokiranja ne samo da će promijeniti automobilsku industriju tijekom narednih nekoliko godina. modernog prepoznavanja automobila, nego smo rano prepoznali trend i trenutno razvijajamo  daljnje proizvode.

Na primjer, uskoro će biti moguće predbilježiti  se nova vozila  za valutu YEM-a, pri čemu će automobil biti registriran u Blockchainu uz pomoć pametnog ugovora.

Ako YEM tada dosegne unaprijed određenu vrijednost unutar razdoblja koje odabere kupac, pokreće se redoslijed željenog automobila i korisnik može uštedjeti 50% i više. "

Čak i više novca mogu uštjediti  sudionici projekta na koji su temeljeni na blockchainu, počevši od 2019. godine.

 "Za nekoliko godina, za mnoge od nas koji dijele automobile, bit će zajednička stvar. Prepoznali smo znakove vremena i, zajedno s kripto stručnjacima, razvijajamo  strategije koje će posebno koristiti naše električne, hibridne i vodikove modele koji su prihvatljivi za okoliš. "

Ali zašto je Rainbow Currency odabrana kao kripto valuta, a ne Bitcoin ili neka od popularna  valuta? "Ostale valute su vrlo nestabilne, a mnoge ne ispunjavaju zahtjeve Federalnog ministarstva financija za zamjenu za euro u platnim transakcijama. Valuta Rainbow čak se koristila za ugovore o kupnji nekretnina ovdje u Njemačkoj, pa je je najbolji izbor za ovaj projekt ".