Pametna kupnja vozila

                                                                

S TwnklCars- možete kupiti automobil iz snova sa popustom od najmanje 80% trenutne vrijednosti zaključivanjem pametnog ugovora. Ovaj ugovor aktivirat će se čim YEM (Vaš svakodnevni novac) dosegne osnovnu cijenu koju ste postavili. 

 

TwnklCars
 
 

 

TwnklCars
 

Jednostavno odaberite svoj automobil i model iz snova, unesite prodajnu cijenu svog automobila iz snova, odaberite ciljnu cijenu YEM (minimalna trenutna vrijednost x 5) i unesite krajnji datum za svoj Smart ugovor (minimalno 1 godinu). Kliknite gumb "Izračunaj" da biste dobili broj potrebnih kovanica za pokretnost Twnkl (TMC) koje trenutno morate položiti da biste rezervirali automobil iz snova.

 

TMC se trguje isključivo YEM-om. Provjerite trenutnu vrijednost TMC i YEM .

1. korak: izračunajte

2. korak: Rezervirajte

Korak 3: Dovršite kupoprodajni ugovor (nakon pokretanja SmartContract-a)

 

Imajte na umu da sa TMC-om plaćate samo automobil. Svi ostali troškovi (PDV, dostava) moraju se platiti u fijat valuti..

  

Ako ciljna YEM cijena nije postignuta u ugovornom roku koju je odredio potencijalni kupac, TMC-i rezervirani za transakciju automatski će se i u potpunosti prenijeti natrag potencijalnom kupcu.

 

Zapravo, postoji vjerojatnost da će vam TMC-i tijekom tog razdoblja povećati vrijednost, što će vam biti financijski bolje od čuvanja novca u fijatnim valutama.