TwnklCar

 

Što je Twnkl automobil?


Twnkl Car vrhunski je projekt u kojem možete kupiti vozila iz cijelog svijeta. Činjenica da je projekt Twnkl Car vrlo poseban; možete kupiti željeno vozilo pomoću Cryptocurrency putem pametnih ugovora.

Postoji specifična kripto valuta; kreirana za ovaj projekt koji je  nazvan Twnkl Mobility Coin, a trgovinski simbol za ovaj novčić je (TMC).


Što je TMC (Twnkl Mobility Coin)?


TMC (Twnkl mobilnost); je za stvari vezane uz mobilnost. Možete kupiti automobile  na Twnkl Car stranici ,također ih  možete  koristiti i za druge koje su  stvari vezane uz mobilnost.
Kovanica za mobilnost Twnkl (TMC) ima opskrbu od 10 milijuna kovanica. Cijena po TMC-u dostupna je na tržištu i može se vidjeti na Yemexchange
Morate se registrirati na Burzi; Cryptocoin.House
Potvrdite svoj račun s prijenosom dokazom identiteta (koji traje do 48 sati).

Jednom kada je vaš račun ovjeren, možete trgovati TMC novcem.

TwnklCar je za raznolika vozila (uključujući automobile, kamione, kombije, kampere i motocikle)

- bilo koje marke / modele širom svijeta!

Vozilo mora biti dostupno na području Europe.

 

Koraci za rezervaciju

- Napravite rezervaciju

- Odaberite opcije

- Odaberite svoj pametni ugovor

- Kada je pametni ugovor aktiviran, onda završite odabir unutar odabranog proračuna, i platite sve svoje pristojbe, poreze, troškove dostave, itd., a zatim  ćete primiti  svoj automobil.

TwnklCar je  samo usluga, a ne  dobavljač, tako da ćete imati porez i na  druge dodatne naknade za dodavanje, koji će biti plaćeni u trgovini.   

 

Kako napraviti rezervaciju  ?

- Odaberete vozilo iz snova, postavite ciljanu YEM-a vrijednost za Smart ugovor i vremenski okvir da YEM dođe do te vrijednosti, a pametnim ugovorom plaćate s Twnkl Mobility Coin (TMC).

 Za rezervaciju "automobila" 
– trebate odabrati vozila koja su već dostupna u vašem lokalnom području,za bilo koju marku i model.
Plaćanje bilo kojeg vozila  je preko pametnog ugovora.

Pametni ugovori moraju biti najmanje 12 mjeseci s obzirom na vrijeme za koje se  proizvođač treba pripremiti za vašu narudžbu.

- Odabrani automobili moraju biti nova vozila.

- Članovi su ograničeni na 2 vozila po računu.

- Članovi moraju od proizvođača (bilo osobno, bilo kod lokalnog zastupnika ili putem interneta, putem konfiguratora web stranice proizvođača) dobiti maloprodajnu vrijednost svog odabranog vozila kako bi se za pametni ugovor mogla izračunati odgovarajuća vrijednost.