TwnklEstate novac

                                               

Što je TwnklEstate novac?

TwnklEstate novac (TEC) je kriptovaluta stvorena za nekretnine, kao što i njen sam naziv govori.

 

Možete imati različite nekretnine

Koje su prednosti TwnklEstate novca (TEC) te zašto je ova virtualna valuta stvorena?

TwnklEstate novac (TEC) isključivo je stvoren za kupnju/prodaju nekretnina preko lanca blokova (engl. blockchain) diljem svijeta. Na web-stranici Twnkl.Estate možete kupiti i iznajmiti što god želite; tu se nalazi na stotine kategorija kao što su uredski prostor, stambena kuća, maloprodaja mjesta, zemljišta i stanova…

 

TwnklEstate novac (TEC) doslovno povezuje nekretnine svijeta s lancem blokova digitalnog svijeta i tehnologije. Ovaj novac napravljen je tako da je olakšano ljudima diljem svijeta da sudjeluju u stvarnom svijetu nekretnina putem lanca blokova. Sada možete posjedovati ili prodavati nekretnine s virtualnom valutom. Ta valuta nije bitcoin, eter, ripple ili nešto treće, već isključivo rainbow valuta (YEM) s kojom kupujete TwnklEstate novac (TEC), a s kojim dalje možete trgovati nekretninama.

 

Kako kupiti TwnklEstate novac (TEC)?

Ne možete kupiti TwnklEstate novac (TEC) s fiducijarnom valutom kao što su USD, EUR i dr., već ga možete kupiti isključivo u rainbow valuti (YEM).

Kako možete sudjelovati?

Za sudjelovanje u TwnklEstate morate imati fiducijarni novac, ali ga morate pretvoriti u rainbow valutu (YEM), što je kriptovaluta namijenjena svakodnevnoj uporabi.

Gdje kupiti  rainbow valutu (YEM) ?

Valutu možete kupiti na https://www.cryptocoin.house/