Twnkl lanac pametnog ugovaranja

 

Twnkl lanac pametnog ugovaranja - Recap 

 

1. Ponuda
2. Rezervacija
3. Aktivacija ili Poništavanje (kraj pametnog ugovora)
4. Ispunjavanje ili Poništavanje (kraj pametnog ugovora)
5. Izvršavanje (kraj pametnog ugovora)
6. Dostava

Na vrhu vidiš Twnkl lanac pametnog ugovaranja; on je važan kako bi razumjeli da je ovo jako jednostavan proces.
Koraci za objašnjenje procesa pametnog ugovaranja (s grafikonom):

1. (ponuda) Kao što svi znamo, mi u budućnosti dajemo ponudu bilo na TwnklEstate, TwnklShop, TwnklCars, International Vacation Club ili na nekom drugom mjestu. Ova ponuda može biti da li birate svoje vozilo, kao na TwnklCars; ili netko predlaže proizvod pa ga na TwnklShopu stavljamo; ili, kao u slučaju Međunarodnog kluba za odmor, nudi se određeni odmor; ili, kao i kod TwnklEstate, nudi se određeno svojstvo. Sada se u svakom od tih slučajeva daje ponuda!

2. (rezervacija) Ovdje vi odlučujete želite li prihvatiti danu ponudu i napraviti rezervaciju. Kada rezervirate, u suštini prihvaćate tu ponudu i pohranjujete tu cijenu u ponudu.Pohranom te cijene, jasano IZJAVLJUJETE da ste spremni kupiti sve što se nudi.

3. (Aktivacija ili otkazivanje (kraj pametnog ugovora) Sada, naravno, s našim pametnim ugovorima imamo određena pravila kao što su, ciljna vrijednost YEM ili vremenski okvir pametnog ugovora. Dakle, ako su ispunjena pravilima pametnog ugovora u vezi s ciljnom vrijednošću YEM u određenom vremenskom okviru, tada se aktivira pametni ugovor.


Ako postoji slučaj u kojem nisu ispunjeni uvjeti za taj pametni ugovor, kao što znamo, onda se taj pametni ugovor poništava, a vi dobijate stopostotni povrat novca bez obzira propisanu cijenu. I znamo da u nekim slučajevima nudimo drugu opciju u kojoj možete odabrati NOVI pametni ugovor za isti proizvod ili nekretninu ili bilo koji drugi, ali isto vrijedi; i dalje imate istu opciju, a ako to ne želite, tada dobijate POTPUNI povrat nakon otkazivanja pametnog ugovora.
To su u osnovici koraci 1-3 tog Pametnog ugovora.

4. (Ispunjavanje ili otkazivanje (kraj pametnog ugovora)
Sada, ako je Smart ugovor aktiviran, on ga treba ispuniti. Dakle, što to znači kad govorimo o ispunjenju?


S jedne strane, to znači da mi kao Društvo, što se tiče imovine ili proizvoda preko TwnklShopa, automobila, odmora ili čak nečeg drugog kasnije u budućnosti, kada se aktivira Smart ugovor, to je onda kada idemo na drugačije ispunjenje dobavljači, a mi kažemo: "Hej, imamo aktivirani Smart ugovor za vaš proizvod", ili kakav god da je slučaj i tada pregovaramo i zaključujemo ugovor s tim relevantnim dobavljačem ispunjenja.
S druge strane, kao što znamo, te bi ponude mogle uključivati dio koji ćete Vi kao nositelj rezervacije možda trebati ispuniti.
Sada, u slučaju TwnklShopa, znamo da ponekad postoje porezi ili troškovi dostave ili ponekad instalacije, a sve se to plaća u određenoj valuti, tako da je Vaša odgovornost ispuniti. Naravno, svi znamo da su ti troškovi koji se plaćaju u određenoj valuti jasno navedeni u Smart ugovoru.


Kad jednom ispunimo ove dijelove, tada moramo i kupcu (vama) potvrditi da su spremni ispuniti kraj obveze i, naravno, imamo pregovore s prodavateljem, prodavateljem ispunjenja ; Dakle, potrebna su nam oba dijela kako bismo sve dovršili, ili u slučaju da prodavač ili kupac ne ispune ispunjenje, opet će se otkazati i vratiti vam puni povrat bez obzira na cijenu koju imate u escrow-u.

5. (Izvršenje (kraj pametnog ugovora)) Dakle, u slučaju da je sve ispunjeno u koraku 4, tada imamo izvršenje, što znači da pametni ugovor prestaje, a onda ugovor između prodavača i kupca je stvoren za ispunjenje onoga što jest.


Kad je u pitanju TwnklEstate, prodavač F.O.R. (Fracionalna prava vlasnika) je TwnklEstate, Inc., pa bi oni bili prodavači F.O.R .; ali, u slučaju TwnklShopa, prodavač je prodavač ispunjenja bilo kojeg proizvoda koji kupujete. Recimo na primjer da živite u Francuskoj i govorimo o iPhoneu. Dakle, u tom slučaju prodavatelj bi bio službeni ovlašteni prodavač ili prodavač koji se nalazi u Francuskoj ili u Europi (u Europi, kao što je zona Europske unije, imate mogućnost prodaje preko granica zemlje s vrlo malo izdanja), Dakle, u ovoj ćete situaciji možda pronaći nešto takvo, ali što god bilo, lokalni prodavač u vašem kraju bio je originalan i ovlašten vam prodati te originalne proizvode.

Jako je važno, shvatite, da ne kupujete od Unicorn Network-a i bilo koje od naših podružnica kada govorimo o takvim stvarima. Kao što je spomenuto ranije, jedina iznimka je kada kupujete F.O.R. od TwnklEstate, Inc., jedini je način da kupujete od jedne od podružnica tvrtke Unicorn Network.
Važno je da shvatite, mi zapravo samo pružamo uslugu; povezujemo vas, kupca, s prodavateljem i pregovaramo tako da možete platiti NETO cijenu (MSRP, preporučena maloprodajna cijena) u kripto valuti (na primjer, TSHC), koju plaćate putem naše web stranice (poput www. twnkl.shop); Dakle, ovo je vrlo važno što razumijete, da kupujete od prodavatelja, a ne podružnice tvrtke Unicorn Network.


To je važno iz nekoliko različitih razloga:


1. Pogotovo kada je riječ o proizvodima ili automobilima na primjer; jer kupujete izravno od tih lokalnih dobavljača i proizvođača, prvo, pokrivate se bilo kojim jamstvom na određeni proizvod, bilo da je riječ o automobilu ili proizvodu, bez obzira na to što se nalazi, pokriveni ste, jer vi posebno kupujete to od prodavatelja.


2. Ovo također utječe na prava potrošača; pa, na primjer, ako kupite automobil, i iz bilo kojeg razloga nakon nekoliko mjeseci otkrijete da nešto nije u redu s autom, onda ga možete odvesti natrag prodavaču, a izravno s prodavateljem riješiti bilo koja pitanja. Dakle, to znači da kroz cijeli ovaj postupak zadržavate i čuvate svoja prava potrošača, jer kupujete izravno od prodavatelja.


6. (Dostava) Sada, također shvatite izvršenje, ne znači nužno i isporuku.


Kod proizvoda iz TwnklShopa, najraniji datum isporuke krajnji je datum Smart ugovora, no to bi se moglo malo razlikovati kada se Smart Contract aktivira u posljednjem trenutku; zapamtite da je aktiviranje samo korak 3, tako da još uvijek moramo dovršiti korake 4 i 5 prije nego što stignemo do isporuke.

Dakle, to znači da se nakon aktivacije možete osjećati mirno, jednostavno znajući da su to varijable načina na koji je aktiviran Smart Ugovor, tako da je onaj dio koji je nekako još visi u zraku je dovršen, tako da se možete osjećati dobro i samouvjereno i mislite: "Hej, moj pametni ugovor je aktiviran, tako da sam samo JEDAN korak bliže isporuci svog proizvoda", a to je fantastično!


Dakle, razumite, za one pametne ugovore koji su aktivirali to područje, vi ste sada na toj aktivaciji i stigli ste do tog mjesta isporuke. Međutim, ponekad će trebati vremena da se ispune i to bi moglo biti s obje strane (prodavač i kupac), tako da možda vama (kupcu) trebate malo vremena da platite naknadu ili sve što je potrebno, što bi mogla biti mogućnost; ali s našim pametnim sustavom, to vam daje to vrijeme. A, pogotovo kod dobavljača ili agenata za ispunjenje, ponekad će im trebati vremena, na primjer, rolex satovi, ponekad se izrađuju pojedinačno, a to može potrajati 6-8 tjedana prije nego što se išta isporuči. Također, na primjer, s vozilima, kada postavljate rezervaciju za svoj tip vozila, kada se aktivira Smart ugovor, razgovaramo s lokalnim autosalonima kako biste mogli ispuniti svoje vozilo.


Sada, ovisno o vrsti vozila koje ste odabrali, mogu postojati neke konkretne okolnosti. Navest ću vam nekoliko primjera ovdje u SAD-u, primjerice, jedan od vrućih automobila je Corvette C8 2020. Međutim, dogodio se štrajk auto-radnika koji se dogodio neko vrijeme unatrag, što je značilo da su svi ljudi koji su gradili te automobile, rekli su: "Hej, sada nećemo raditi jer želimo da proizvođači učine nešto za nas." Dakle, to je značilo da se ništa ne radi na proizvodnji tih vozila Corvette, što znači, da je vrijeme isporuke za ove nove Corvettes malo pomaknuto unatrag, jer je bilo razdoblje u sredini kada se stvari nisu završile, zbog nekih drugih problema; ovo su neke od situacija koje su izvan naše kontrole, u stvari (kao što je opisan ovaj primjer) mogu čak biti i izvan kontrole proizvodnje.


Dakle, morate shvatiti da je to stvarni svijet u kojem živimo; te se stvari događaju, ali to ne znači da, "Sve je kroz prozor, zaboravi, ne može se učiniti", ne, to samo znači da svi moraju imati malo strpljenja, to je sve.


Još jedan primjer s vozilima; možda želite vrlo posebnu vrstu vozila, poput Lamborghinija ili nekog drugog luksuznog vozila, ili želite puno određenih karakteristika na vozilu koje ste kupili, na primjer, možda će to vozilo trebati biti izgrađeno baš za vas - kad je u pitanju Lamborghini, hej, ponekad kažu da može potrajati i dvije godine da to izgradi. Općenito govoreći, ako ne želite nešto previše egzotično ili ludo, vremena je puno manje; za opća vozila obično je to otprilike 6-8 tjedana, kada oni grade automobil samo za vas, tako da, opet, postoje razne vrste varijabli koje bi se mogle pojaviti prije nego što vam isporuka zapravo stigne.

Ali, shvatite, da je ta točka aktiviranja definitivno nešto što se treba proslaviti i osjetiti olako, jer to znači da su sve te varijable koje su se nalazile u zraku sada riješene, tako da je taj dio završen, i sada jednostavno idemo kroz sljedećih nekoliko koraka koji je posljednji dio postupka kupnje.
Opet, shvatite, kao što sam rekao, da se isporuka događa izravno od prodavatelja, tako da postoje slučajevi kada se stvari mogu dogoditi izvan naše ili nečije kontrole, poput prodavača, proizvođača ili bilo koga.

Također shvatite da, na primjer, kad je riječ o odmorima, upravo smo imali na popisu dva odmora, iako su oba zatvorena; Dakle, ti će se odmori dogoditi u drugom tromjesečju 2021. Dakle, što će se dogoditi ako se pametni ugovor aktivira u prvom tromjesečju 2020. godine? To ne znači da će odmor naglo porasti; odmor će se i dalje odvijati kada je to i planirano, pa, na primjer, čak i ako kasnije rezervirate vlastiti odmor, nakon toga se aktivira Smart ugovor, tj. kad će vas putnički stručnjak kontaktirati i tako, nakon toga rezervirajte svoj odmor, što znači da će nešto nakon što se aktivira Smart ugovor, tada ići na godišnji odmor. To znači da ćete imati kontrolu i, primjerice, donositi odluke za svoj odmor iz snova.

Ako se radi o unaprijed planiranom putovanju, to se događa kada je putovanje prvobitno bilo planirano, pa to shvatite.

Kad je u pitanju isporuka za automobile, najraniji dan isporuke krajnji je datum tog pametnog ugovora. No opet, ako se radi o last-minute aktiviranom pametnom ugovoru, to bi moglo značiti da je potrebno više vremena za njegovo ispunjenje, ovisno o vrsti automobila koji dobivate, ili onim specifičnim značajkama i mogućnostima koje možda želite potrajati previše vremena, tako da budite svjesni tih stvari.
Kada je u pitanju isporuka proizvoda naTwnklShop, najraniji datum isporuke ujedno je i krajnji rok pametnog ugovora, ali opet, to je samo ako se dogodilo dovoljno vremena između aktivacije i datuma završetka pametnog ugovora, tako da da se možemo pobrinuti za dio ispunjenja koji se treba dogoditi.

Sada su nekretnine SAMO JEDNE gdje se isporučuje F.O.R. (Djelomična prava vlasnika) mogu se dogoditi PRIJE krajnjeg datuma pametnih ugovora; a to će se dogoditi samo ako mi, kao naša grupacija tvrtki, već imamo tu imovinu pod svojom kontrolom; i naravno, aktiviran je Smart ugovor. Jer, razlika između TwnklEstate-a i drugih web lokacija povezanih sa Smart Contract-om (TwnklShop, TwnklCars, Međunarodni klub za odmor), s TwnklEstate-om, nema dodatnih poreza ili naknada koje se moraju platiti prije F.O.R. se aktiviraju i isporučuju, ali naravno, morate plaćati sve poreze i stvari na vašoj strani (ovisno o politici vaše države), kao što znate, to je dano. Ali ovdje govorimo o TwnklEstateu, a vi ne ' ne trebate platiti dodatne poreze ili pristojbe prije FOR-a mogu se dostaviti.


Dakle, VELIKE VIJESTI o tome je što u TwnklEstate-u postoje već DVA svojstva koja su pod našom kontrolom!

Prva, to je prva nekretnina koja je kupljena kod YEM-a smještena u Chemnitzu, Saksonija, ona je zapravo treća nekretnina koju smo naveli na TwnklEstate; Ako pogledate samo dno stranice nekretnina, vidjet ćete da Pametni ugovor prestaje u siječnju 2020. Međutim, ta je imovina već pod našom kontrolom, a Pametni ugovor je Aktiviran i izvršen!

Drugo imanje je iz Meerana, Saška, a to je bilo prvo imanje koje je na aukciji prodano na aukciji TwnklBids za YEM. Dakle, oba ova dva imanja već su pod našom kontrolom, a Pametni ugovor je AKTIVIRAN I IZVRŠEN!

Sada, još nekoliko VELIKA VIJESTI je da ćete sutra (11/23) vidjeti ažuriranja za one koji imaju rezervacije na ta dva objekta, a vi ćete to vidjeti i pod rezervacijom TwnklEstate i F.O.R. stranica, jer, kad je aktiviran Smart ugovor, prelazite iz te rezervacije na ispunjenje, izvršenje i isporuku.

Dakle, vaša rezervacija ove imovine nestat će sa vaše stranice za rezervaciju, jer će se ona preseliti u vaš F.O.R. stranica. I naravno, uvijek ćete dobiti fakturu za obavljenu dostavu.