Safe Zone

                                    

Svakodnevno u vijestima čitamo o hakiranju podataka: recimo  elektronske  e-pošte, lozinke, podatke o kreditnoj kartici, imena, brojeve telefona i drugih važnih podataka.

VAŠ IDENTITET JE U RIZIKU!

Vrijeme je za aktivnu zaštitu vaših osobnih podataka. Nabavite svoj osobni SafeZone Pass danas za maksimalnu privatnost i maksimalnu sigurnost. SafeZone je brzorastuća mreža web stranica koja postavlja nove standarde privatnosti, sigurnosti i kvalitete na internetu

ZAŠTITIMO VAŠU PRIVATNOST

Vaš SafeZone Pass uključuje jedinstveni PerNum, osobni broj koji štiti vašu privatnost. Umjesto da dijelite svoje ime, adresu e-pošte, telefonski broj ili čak podatke o kreditnoj kartici, jednostavno podijelite svoj PerNum, dok su vaši osobni podaci sigurni na našim šifriranim i zaštićenim SafeZone poslužiteljima.

Sada kada se, na primjer, pretplatite na newsletter, umjesto  da svoju elektroničku poštu upišete , unosite svoj PerNum. Web-stranica  dostavlja bilten putem naših poslužitelja.

DOSTAVLJAJEMO MAKSIMALNU SIGURNOST

Unutar SafeZone-a, sve web-stranice osigurane su SSL enkripcijom za vašu sigurnost. Povrh toga, svaka se web-stranica svakodnevno skenira za pokušaje hakiranja ili moguće prijetnje zlonamjernim softverom.

Kad god otvorite stranicu u SafeZoni, možete biti sigurni da ste zaštićeni.

 

Kao član SafeZone, vaši podaci su zaštićeni provjerom u 2 koraka. Osim vaše lozinke potreban vam je i tro-znamenkasti jednokratni PIN svaki put kada se prijavite u SafeZone. Ovaj jednokratni PIN generira se nasumično iz glavnog PIN-a koji samo vi znate. Dakle, nijedan haker ne može ući vaš račun.

 

U SafeZone-u donosimo nagradna izvlačenja na sljedeću razinu kvalitete. Možete osvojiti besplatno, možete osvojiti bez dijeljenja podataka.Sve nagrade su zajamčene, od pametnih telefona do gotovinskih džekpotova. Možete čak osvojiti najveće međunarodne lutrije besplatno.

                VAŠE NAJBOLJE ISKUSTVO KUPNJE ikad

Vaš SafeZone Pass je ujedno i vaša globalna lokalna bonus kartica. Bez obzira da li se nalazite na mreži ili u lokalnim trgovinama, restoranima i pružateljima usluga, kad god vidite logotip Perfect Bonus, kvalificirani ste za primanje ekskluzivnih posebnih ponuda, kupona i popusta.

Mi dijelimo naš uspjeh s Vama

Kao član SafeZone-a, vi ste automatski kvalificirani za primanje vrijednih nagrada za vašu online aktivnost, kao i za gotovinske provizije i bonuse za pozivanje drugih korisnika da se pridruže SafeZoni. Dakle, pasivni preostali dohodak možete izgraditi doslovno bez napora.

DIGITALNA VALUTA ZA SAFEZON

Valuta Rainbow je ekskluzivna digitalna valuta za SafeZone. Podržana je dionicama poduzeća, strogo ograničenim i neopozivo povezanim s našim snažnim gospodarstvom SafeZone. Plaćajte proizvode i usluge uz maksimalnu privatnost i sigurnost.

PRIDRUŽITE SE NA RADIO

Dvaput tjedno emitiramo uživo iz našeg SafeZone Studija u Renu, Nevada, dijeleći s vama najnovija ažuriranja SafeZone-a.

Dijelimo savjete, informacije i uzbudljiva ažuriranja. Imamo tjedno izvlačenje nagrada i još mnogo toga tijekom SafeZone Radio Showa.