Izračun provizije recap

Cashback marketing je naš način da ponudimo online marketinške instrumente tvrtkama diljem svijeta s dvije jedinstvene stvari.
 
a) Kada nam poduzeće daje marketinški proračun koji žele koristiti, dobivaju dnevni povrat od 0,13%, DAILY cashback; što je 4% mjesečno; što je, kada unaprijed uplati svoj proračun za cijelu godinu, do 50% povrata na neiskorišteni proračun.


b) Jamstvo povrata sredstava. Ako naši stručnjaci razviju marketinšku strategiju za tvrtku, a ako ne prodaju, oni će dobiti svoj proračun.


Govorimo o marketingu ZERO-RIZIKA, s dnevnim povratom novca. A vi, kao član Unicorn-a, kada pozovete člana , a oni odluče rezervirati neki marketing na cashbackmarketing.online, dobivate proviziju.
Dakle, idemo s jednom jedinicom marketinga koja košta US $ 30.00 u Cashback Marketingu. Dakle, raspoloživa provizija za jednu jedinicu marketinga iznosi 10,00 USD; tako da od 30,00 USD koje netko plaća, 20,00 USD je ono što nam je potrebno za marketinške aktivnosti, a 10,00 USD je ono što je dostupno kao provizija. Dakle, to je 100% provizija dostupna. A od tih 10,00 USD (100%), dajemo vam 95% vama, članovima. Mnoge druge tvrtke vam čak i ne govore koliko daju svojim članovima, a ja vam mogu reći razlog. Razlog tome je što je mnogo manji od 95% - većina tvrtki zadržava mnogo, mnogo više. Međutim, 95% raspoložive provizije dijelimo s vama, članovima. Evo kako to radimo.


25% od provizije od 10,00 USD je tzv. PASSIVE provizija; i 25% od 10,00 USD je, naravno, 2,50 USD.

Ova provizija se automatski plaća osobi koja je pozvala ovog člana da se pridruži SafeZoni. Dakle, ovdje nema aktivnog promicanja Cashback Marketinga. Možda čak i ne znate da je osoba koju ste pozvali u SafeZone vlasnik tvrtke ili će u budućnosti biti vlasnik tvrtke; i jednog dana, naručit će jednu ili više marketinških jedinica u Cashback Marketingu. A budući da ste pozvali osobu, primate PASIVNU proviziju.
Ovo je životna stvar. Ako ste pozvali osobu, ta osoba je u vašoj prvoj generaciji za život; bez obzira jesu li sklopili posao sutra, za mjesec, godinu, za 10 godina, za 20 godina, 30 godina, 40 godina, 50 godina - bez obzira. PASSIVE proviziju dobivate svaki put kada član vaše prve generacije zaključi posao u SafeZoni.
Još 25% je takozvana ACTIVE provizija. ACTIVE provizija plaća se članu koji je promovirao Cashback Marketing dijeljenjem Reflink (ili, referral link), za Cashback Marketing. Tako ovaj član dobiva 25%, što je također US $ 2.50.


Dakle, sada moramo govoriti o tri različite situacije.


Situacija # 1: pozvali ste ovog člana, a ovaj član nije kliknuo na Reflink, ili baner, kako bi pronašao Cashback marketing, tako da nije uključen nikakav aktivni promidžbeni program. To Vam omogućuje da primite i PASIVNU i AKTIVNU proviziju! Iskreno, svaka druga tvrtka za koju znam, rekla bi: "Pa, zadržat ćemo ACTIVE kproviziju." Ne, mi to ne radimo. Dobit ćete OBE provizije - PASIVNU i AKTIVNU proviziju.


Situacija # 2: Vi promovirate Cashback Marketing, a netko klikne na Reflink ili banner i NIJE još član SafeZonea. Dakle, vi zaradite ACTIVE proviziju, ali nema nikoga tko bi primio PASIVNU proviziju; tako da će ovaj član biti u vašoj prvoj generaciji; i opet, primit ćete i ACTIVE i PASSIVE proviziju.


Situacija # 3 bila bi kada ste pozvali osobu, tako da je ovaj član u vašoj prvoj generaciji, a ovaj član klikne na CBM banner, ili Reflink, koji je postavio drugi član, tako da drugi član aktivno promiče CBM. Dakle, dobivate PASIVNU proviziju, a drugi član prima ACTIVE proviziju.


Povrh ovih provizija, plaćamo tzv. Obiteljski bonus. Ovaj Obiteljski bonus je nešto što dobivate kad god netko u vašoj Pet generacija prima proviziju, bez obzira je li to PASIVNA ili AKTIVNA provizija. Kada rezerviramo proviziju članu u okviru pet generacija, automatski dobivate obiteljski bonus. I sada je to vrlo, vrlo bitno i važno razumjeti: obiteljski bonus je uvijek točno 10% (vrijednost) onoga što je član unutar vaših Pet generacija dobio kao PASIVNA ili AKTIVNA provizija.


Dakle, u ovom primjeru, kada dobiju 2,50 USD, kao PASIVNA provizija, dobit ćete 10% (vrijednost) od US $ 2,50 što je US $ 0,25, kao obiteljski bonus. Budući da taj bonus plaćamo pet puta, (naravno, plaća se u pet generacija), u ovom primjeru plaćamo PASSIVE proviziju u iznosu od 2,50 USD, plus pet puta 0,25 USD, što je ukupno 1,25 USD; i mi plaćamo ACTIVE proviziju od 2,50 USD (i ovdje opet plaćamo pet puta obiteljski bonus od 0,25 USD), što je ukupno još 1,25 USD. To je obiteljski bonus u iznosu od 1,25 USD za PASSIVE proviziju i 1,25 USD za obiteljske bonuse za ACTIVE proviziju

Dakle, nadamo se da je ovaj primjer razjasnio kako funkcionira plan kompenzacije. I momci, to je cijeli plan kompenzacije! To je to! Isto je za vas, za mene, za osnivače, za direktore, za ambasadore jednorog - bez obzira na vašu poziciju unutar mreže Unicorn; isto za sve.