Kupnja marketing paketa Recap


Predstavio je Cate Kozikowski

 

 

- Poslovni članovi moći će kupovati različite marketinške instrumente od naših općih i kreativnih članova.

- Prva kampanja koja će započeti bit će kampanja za oglašavanje banera; postojat će Povijest i odredba za kupnju Banner reklamne kampanje

- Klikom na BOOK vodi se do područja gdje možete postaviti Banner Advertising Campaign

 

 

- Klikom na HISTORY (Povijest) dolazi se do područja u kojem možete vidjeti povijest Vaše Banner reklamne kampanje i napraviti potrebne promjene.

 

 

- Sve banner oglase potvrđuje stvarna osoba (dio standarda kvalitete oglasa koji se može pouzdati), bez trenutnog odobrenja banera - općenito je potrebno 24 do 48 sati za odobrenje kampanje (nijedna radnja nije izvršena u nedjelju jer je dan tima off)

- Samo se odobreni poslovni članovi mogu oglašavati - ako članstvo u poslovanju još nije odobreno prilikom slanja bannera, bit će provjereno tijekom postupka odobrenja početnog oglašavanja banera. Ako postoje bilo kakvi izazovi za članstvo, tvrtka će biti obaviještena kako bi mogla riješiti problem.

- U odjeljku povijesti ako postoje bilo kakvi izazovi, promjene se mogu napraviti na banneru. Ako je banner odobren prije izmjena, preći će na status PENDING za ponovno odobrenje ili ako postoji neki izazov, status će se prikazati kao REVIEW.

- Svi banneri moraju biti u okviru CBM Uvjeta, postoji detaljan popis onoga što je i nije dopušteno - svakako provjerite.

- Ako imate bilo kakvih pitanja, za određena osobna pitanja koristite šesterokut  na safe.zone za podršku, ako je opće pitanje, provjerite WazzUb zajednicu da biste vidjeli je li vaše pitanje već odgovoreno prije nego što kontaktirate podršku putem šesterokuta podrške.