PerNum Multi Walet

 

Svi ovdje prikazani žetoni NISU VALUTA, oni su žetoni. Žetoni imaju posebnu funkciju, na primjer za pametne ugovore ili za određene proizvode.

Na slici vidite:
SOLR = Solario tokeni , koji su bonovi za 100 KWH zelene energije, ili kuponi s popustom na opremu proizvedenu kroz projekt Solario.

TEC = Twnkl Estate Coin , koji su tokeni za kupnju nekretninskih prava vlasništva nad nekretninama (FOR) putem pametnih ugovora u Twnkl Estateu.

TVC = Twnkl Vacation Coin , koji su tokeni za kupnju paketa za odmor putem pametnih ugovora u Međunarodnom klubu za odmor.

TMC = Twnkl Mobility Coin , koji su tokeni za kupnju vozila putem pametnih ugovora u tvrtki Twnkl Cars.

TSHC = Twnkl Shopping Coin , koji su tokeni za kupnju proizvoda za kupovinu putem pametnih ugovora u Twnkl Shopu.

Kod vašeg YEM novčanika; prikazana je na dnu vaša ukupna vrijednost žetona novčanika. I ispod toga, vrijednost vašeg novčanika Tokena u dolarima  i valuti odabrane porezne države u ovom slučaju je HRK

FIAT NOVČANIK:.
U PerNum Multi Walet nalaze se EURY i USDY .
EURY i USDY su stabilni novčići.
EURY predstavlja EUR na našem YEMChain blockchain-u, a USDY predstavlja USD na našem YEMChain blockchain-u.
I EURY i USDY imaju potpuno jednaku vrijednost kao i njihovi EUR i USD; to su stabilni novčići , 1 EURY = 1 EUR i 1 USDY = 1 USD.
Sve transakcije ovih stabilnih kovanica (EURY / USDY) koje se dogode iz vašeg Fiat novčanika bit će navedene na bloku YEMChain. Imat ćete privatnost, sigurnost, i transparentnost nad svojim transakcijama .

                               

 

TGC = Twnkl zlatni novčić za zlato
TSC = Twnkl serbrni novčić za srebro
TCC = Twnkl Bakreni novčić za bakar
TLC = Twnkl litijev novčić za litij
TPC = Twnkl platinasti novčić za platinu
TOC = Twnkl Oil novčić za naftu


 Svojim imovinama možete pristupiti u bilo kojem trenutku samo pomoću internetske veze.

Pošto postoji  službeni certifikat za zlato tako će postojati certifikat i za svu digitalnu imovinu koji će se moći isprintati.

 -----------------------------------------------------------------------

Dio  recapa

Što se još događa s PerNum Multi novčanikom?
Ono što se planira i na čemu se već radi je IBAN za svakog vlasnika novčanika.

IBAN će se koristiti za slanje i primanje deviznih transfera fiat valute (USD / EUR) izravno na vaš Fiatov novčanik u vašem PerNum Multi novčaniku. IBAN će vam biti posebno koristan pri odabiru slanja fiat provizija.

Također planiramo i radimo na virtualnoj debitnoj kartici koja se može koristiti bilo gdje na mreži gdje se prihvaćaju Visa / Master kartice. Također, mogu se koristiti s uslugama u kojima su prihvaćeni Google Pay i Apple Pay, što vam pruža još veću fleksibilnost. Mnogo fizičkih trgovina sada prihvaća Google Pay i Apple Pay.

I ne samo virtualna debitna kartica, već također planiramo imati mogućnost fizičke debitne kartice, koja će se nadam se implementirati.

Uz oba, IBAN i Virtualnu debitnu karticu, kao i za fizičku debitnu karticu, naplatit će se neke naknade.