Najava projekata

1-UACC

 - United American Capital Corporation najveća je grupa u kojoj se temelji cijela mreža Unicorna s vladama Nairobija, Zimbabvea, Etiopije.

Sjedište mreže sa sjedištem u Ugandi pilotira cjelokupnim stambenim projektom raširenim po Africi, počevši od Ugande.Otvaranje elektroničkog novca koji će se staviti na našu YEM valutu. U tu svrhu Banka Bahreina (bogato kraljevstvo) sklopila je ugovor s UACC o nekretninama. Projekt kuća bit će dovršen prije kraja 2020.

 2 - Projekt čiste vode za cijeli svijet u okviru Ujedinjenih naroda.

- Pristup čistoj vodi doprinos je od Unicorn.Networka.

 Njemački istraživači osnovali su tvrtku sa sjedištem u Njemačkoj čiju  je tehnologiju u Ugandi certificirala vlada te zemlje, koja će proizvoditi čistu vodu zahvaljujući strojevima koji će biti instalirani u ovoj zemlji.

Obala Bjelokosti putem svog predstavljanja Unicorn.Networka  također će imati koristi tako da svaki stanovnik  ima pristup ovoj čistoj vodi.

Tako će se kupiti 100 strojeva za proizvodnju te čiste vode na licu mjesta.


 3- Unicorn grad

-  za doprinos Obale Bjelokosti za izgradnju grada. Svaki grad  od 30.000 stanovnika bit će osvijetljen sunčevom energijom. Proračun za to iznosi između 5 i 16 milijardi dolara; otud  je poslan i poziv javnim  i privatnim partnerima za njegovu realizaciju. Što će stvoriti nova radna mjesta.

4- Solarna tehnologija 

U eksperimentalnoj smo fazi. Prva tvornica nalazi se u Njemačkoj, a druga će biti u Ugandi. Tvornica će se također nalaziti u Obali Bjelokosti Dakle, pametni gradovi u kojima je uključeno Ministarstvo stambenog zbrinjavanja.

5- YEM

Naša YEM valuta nije nestabilna poput Bitcoina kojim mala grupa manipulira po volji, već njome upravlja njezina zaklada.