ABC održivi prijevoz

A𝗕𝗖 𝗔𝗱 𝗕𝗼𝗻𝘂𝗺 𝗖𝗶𝘃𝗶𝘂𝗺 i 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘: zadruga koja uvodi inovacije u održivi prijevoz

Zadruga 𝗔𝗕𝗖 𝗔𝗱 𝗕𝗼𝗻𝘂𝗺 𝗖𝗶𝘃𝗶𝘂𝗺 ima za cilj poboljšati životni standard svojih članova i pridonijeti zaštiti okoliša. Imajući to na umu, pokrenula je projekt 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 𝗠𝗘, platformu za iznajmljivanje vozila koja se fokusira na održivi prijevoz.

Trošak posjedovanja automobila jedan je od najvećih izdataka za kućanstva izvan stanovanja. U SAD-u to može koštati do 940 USD mjesečno, dok u Europi može biti oko 425 EUR mjesečno. Ovi troškovi uključuju vlasništvo, osiguranje, održavanje, plin i sve povezane troškove.

Uz 𝗦𝗼𝗹𝗮𝗿𝗶𝗼 tehnologiju, sada je moguće puniti vozila prirodnim izvorima energije, umjesto oslanjanja na električnu mrežu. Ova tehnologija je ekološki prihvatljiva jer ne zahtijeva kobalt, litij ilidruge rijetke minerale koji su štetni za planet i njegove stanovnike

S tim na umu stvoren je 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 𝗠𝗘. Ovo je projekt koji promovira zadruga 𝗔𝗕𝗖 𝗔𝗱 𝗕𝗼𝗻𝘂𝗺 𝗖𝗶𝘃𝗶𝘂𝗺, ali nije potrebno biti član zadruge da biste posjedovali, razmjenjivali ili koristili 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 tokene.

Tokeni 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 pretvaraju se iz 𝗧𝘄𝗻𝗸𝗹 𝗠𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝘆 𝗠𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝘆 𝗠𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝘆 (𝗧𝗠𝗖), koje možete kupiti s 𝗬𝗘𝗠 (digitalna valuta mreže 𝗨𝗻𝗶𝗰𝗼𝗿𝗻 𝗡𝗲𝘁𝘄𝗼𝗿𝗸 𝗡𝗲𝘁𝘄𝗼𝗿𝗸). Ako nemate 𝗧𝗠𝗖, mogu se kupiti na platformi 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗘𝘅𝗰𝗵𝗮𝗻𝗴𝗲 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 uz 𝗬𝗘. 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 tokene također je moguće kupiti s 𝗨𝗦𝗗𝗗 (američki dolar na 𝗬𝗘𝗠𝗖𝗛𝗔𝗜𝗡) na istoj platformi.

𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 tokeni se koriste za iznajmljivanje i kupnju vozila (električni bicikli, mopedi, motocikli, automobili, kamioni, kombiji, autobusi, limuzine itd.). Sredstva od kupnje 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 tokena koriste se za kupnju vozila koja se prodaju za 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 tokena. Vlasnici 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 tokena sudjeluju u dobiti dijeleći automobile kupljene njihovim sredstvima od prodaje tokena. Ako žele vlastiti auto, nema zarade za dijeljenje.

𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 𝗠𝗘 kupuje vozila, favorizira električna vozila i, gdje je to moguće, koristeći 𝗦𝗼𝗹𝗮𝗿𝗶𝗼 tehnologiju. S proizvođačima automobila dogovarat će se posebni ugovori i povlaštene stope.

Troškovi najma se određuju na temelju kombinacije vremena i udaljenosti te ovisno o vrsti vozila koje se iznajmljuje. Luksuzni automobili i veća vozila koštat će više od svakodnevnih automobila, dok će mopedi koštati manje od automobila.

Vozači primaju fiksnu naknadu za svoj rad,

------------------------------------------------------

Vlasnici DRYVE profitiraju, vlasnici ABC imaju koristi.

 

DRYVE ME će kupovati vozila, težeći električnim vozilima i u najboljem slučaju s korištenjem Solario tehnologije.

 - S proizvođačima automobila pregovarat će se o posebnim ugovorima i posebnim cijenama s DRYVE tokenima.

 - Vozila će se iznajmljivati, na neki način slično kao što je BlahBlahCar, i druge usluge dijeljenja automobila, gdje možete dijeliti vožnju od grada A do grada B.

 - Vozači dijele troškove putovanja.

 - Troškovi najma određuju se na temelju kombinacije vremena i udaljenosti te na temelju vrste vozila za iznajmljivanje (luksuzna i veća vozila koštat će više od automobila za uobičajenu uporabu, a mopedi koštaju manje od automobila itd.).

 - Najbolje rezervirati unaprijed, ako tražite veća i popularnija vozila ili imate posebne zahtjeve (kamioni, autobusi, limuzine, itd.).

 - Općenito, vozila za zajedničku uporabu bila bi dostupna svakodnevno.

 

 - Najbolje će se koristiti u gradovima za one koji žele koristiti usluge DRYVE ME.

 - Za one koji žive izvan gradova,  možete sudjelovati u dobiti dijeljenjem automobila koji su kupljeni vašim sredstvima od kupnje DRYVE tokena.

 - Ukupna dobit od projekta DRYVE ME ide ABC zadruzi, stoga članovi ABC zadruge imaju koristi od financijske snage zadruge.

 - Vozači dobivaju fiksnu naknadu za vožnju!

 - DRYVE ME će stvoriti lokalna radna mjesta diljem svijeta, grad po grad!