Globalna potrošačka zadruga

Tražite li konkretan način da poboljšate svoj život uz pomoć okoliša i zajednice, zadruga Ad Bonum Civium ABC je za vas. Ova inicijativa ima za cilj omogućiti članovima zadruge zdrav, gospodarski, financijski, društveni i kulturni razvoj, pridonoseći zaštiti i promicanju okoliša.

Ad Bonum Civium ABC trenutno traži članove osnivače iz cijelog svijeta. Ako dijelite našu viziju i želite se pridružiti našem pokretu, jednostavno se prijavite kao član osnivač i odlučite koliko dionica želite posjedovati. Sredstva će se koristiti za plaćanje nacionalnih registracija, počevši od Europe, prije širenja diljem svijeta.

Kupnja udjela u zadruzi nije zbog financijske dobiti, već zbog pogodnosti članstva. Moći ćete iskoristiti popuste, kupone i ekskluzivne ponude za proizvode i usluge koje su korisne za vaše zdravlje i okoliš. Što više dionica posjedujete, to više pogodnosti dobivate. Osim toga, možete prodati sve ili dio svojih dionica kasnije u Digital Exchange Centru.

Zadruga Ad Bonum Civium ABC pravi je pokret za promjenu okoliša i zajednice. Kao član osnivač, bit ćete dio ove jedinstvene inicijative i pridonijeti boljoj budućnosti za sve.

Ne propustite priliku pridružiti se našem pokretu. Možete platiti kreditnom/debitnom karticom, PayPal-om ili YEM (Your Everyday Money).

Pridružite se Ad Bonum Civium ABC Cooperative sada i budite dio promjene.

-------------------------------------------------------------------------------------

U svijetu koji često daje prednost profitu ispred ljudi i planeta, osvježenje je vidjeti inicijative koje imaju za cilj oboje. Jedna od takvih inicijativa je 𝗔𝗕𝗖 𝗔𝗱 𝗕𝗼𝗻𝘂𝗺 𝗖𝗶𝘃𝗶𝘂𝗺, zadruga kojoj je cilj poboljšati životni standard svojih članova uz promicanje zaštite i promicanja okoliša, prirode, zdravlja i općeg zadovoljstva javnosti.

Utemeljena na načelima suradnje i uzajamne pomoći, 𝗔𝗕𝗖 𝗔𝗱 𝗕𝗼𝗻𝘂𝗺 𝗖𝗶𝘃𝗶𝘂𝗺 zajednica je pojedinaca i tvrtki posvećenih pozitivnom utjecaju. Članovi zadruge udružuju svoje resurse kako bi postigli zajedničke ciljeve i dijelili dobrobiti svojih zajedničkih napora.

Jedan uzbudljiv projekt koji zadruga 𝗔𝗕𝗖 𝗔𝗱 𝗕𝗼𝗻𝘂𝗺 𝗖𝗶𝘃𝗶𝘂𝗺 pokreće je 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 𝗠𝗘, usluga dijeljenja prijevoza koja obećava revoluciju u načinu na koji razmišljamo o prijevozu 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 𝗠𝗘 koristi token kriptovalute pod nazivom 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 kako bi ljudima omogućio iznajmljivanje i kupnju vozila svih vrsta, od električnih bicikala i mopeda do limuzina i autobusa.

Ono što izdvaja 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 𝗠𝗘 je njegova predanost održivosti. Usluga ima za cilj što veću upotrebu električnih vozila, a kada to nije moguće koristi vozila sa 𝗦𝗼𝗹𝗮𝗿𝗶𝗼 tehnologijom. Ova inovativna tehnologija koristi prirodne izvore za napajanje vozila, eliminirajući potrebu za štetnim litijevim baterijama na koje se oslanjaju mnoga električna vozila.

Ali 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 𝗠𝗘 nije samo održivost. Također se radi o dostupnosti i pristupačnosti. Posjedovanje automobila jedan je od najvećih troškova za mnoge ljude izvan stanovanja, a 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 𝗠𝗘 ima za cilj učiniti prijevoz pristupačnijim dopuštajući ljudima da iznajmljuju ili kupuju vozila koristeći 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 tokene. Sudjelujući u 𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 𝗠𝗘, 𝗔𝗕𝗖 𝗔𝗱 𝗕𝗼𝗻𝘂𝗺 𝗖𝗶𝘃𝗶𝘂𝗺 članovi zadruge mogu uštedjeti novac na troškovima prijevoza dok pridonose održivijoj budućnosti.

𝗗𝗥𝗬𝗩𝗘 𝗠𝗘 samo je jedan primjer vrste inicijativa koje 𝗔𝗕𝗖 𝗔𝗱 𝗕𝗼𝗻𝘂𝗺 𝗖𝗶𝘃𝗶𝘂𝗺 zadruga provodi. Zadruga je predana korištenju svojih resursa za pružanje smislene koristi svojim članovima i široj zajednici. Zajedničkim radom članovi zadruge 𝗔𝗕𝗖 𝗔𝗱 𝗕𝗼𝗻𝘂𝗺 𝗖𝗶𝘃𝗶𝘂𝗺 stvaraju bolju budućnost za sebe i generacije koje dolaze.