Crypto je na nišanu

S razornim padom FTX-a i posljedičnim napadom banaka na Silvergate, kriptoindustrija je spremna za nadolazeće stroge propise i ograničenja kako bi se odvojila od bankarskog sustava iz razloga sigurnosti i zdravosti bankarske industrije.

Više o tome  ovdje moždte saznati 


Kripto  u javnom blockchainu podnijet će najveći dio napada prema nadolazećim kripto propisima zbog činjenice da njihova jednoglasnost stvara raj za kriminalce.


Preostale kriptovalute razvijene korištenjem privatne blockchain tehnologije i dalje će mnogo trpjeti zbog visokog rizika povezanog s njihovim divljim fluktuacijama cijena, što ih čini neprikladnima za igranje uloge medija za razmjenu.
Kripto projekti koji će na kraju preživjeti nadolazeće propise i samoregulirajuće ograničenje kako bi ih se odsjeklo od bankarske industrije su oni koji koriste privatne blockchain tehnologije s kapacitetom da igraju ulogu medija razmjene, tako da nema potrebe za korištenjem fiat-a valute.
YEM savršeno odgovara kao kriptovaluta koja će preživjeti višesmjernu kriptovalutu jer je neovisna, neprofitna, neinflacijska i stabilizirana kriptovaluta koja koristi tehnologiju privatnog lanca blokova s nultom neto emisijom ugljika.


Značajke YEM-a privukle su Suvereni red Bene Merenti da koristi YEM kao svoje jedino zakonito sredstvo plaćanja, čineći YEM prvom digitalnom valutom središnje banke (CBDC) na svijetu.
https://www.bbm.money
Iako predstojeći kripto propisi nisu problem za YEM zbog njegovih gore navedenih kvaliteta, njegov novi status kao CBDC znači da YEM neće biti reguliran korištenjem kripto propisa, već zakona o fiat valuti koje je izdala Bank Bene Merenti koja ga je stvorila kao jedino zakonito sredstvo plaćanja Suverenog reda Bene Merenti i drugih međunarodnih monetarnih zakona koji pokrivaju fiat valute.
Upravo sada, Banka Bene Merenti je u kontaktu s vladama i monetarnim vlastima kako bi formalizirali uključivanje YEM-a kao svoje fiksne valute, a zatim će integrirati YEM u globalni monetarni sustav prema informacijama koje je ovdje podijelila Zaklada YEM.