Yemchain Transkcije

                                                                                            

 

PREDNOSTI YEMCHAINA

100% sigurno

YemChain ima sve sigurnosne značajke moderne tehnologije lanca blokova (eng. blockchain).Nemoguće je manipulirati transakcijama i,nemoguće je stvoriti dodatne kovanice, nakon stvaranja valute.

Blockchain, je javni  ali s reguliranim pristupom iz sigurnosnih razloga, te radi zaštite naših članova.

 

100% transparentno

Ipak, YemChain je potpuno transparentan. Svaka zainteresirana osoba može u svakom trenutku provjeriti ukupnu isporuku kovanica, kao i knjigu svih transakcija. Za svaku transakciju bit će prikazan transakcijski ID, hash, vremenska oznaka, količina, vrijednost i status.
 
 100% brzo
 
 Javni lanci blokova imaju vrlo duge transakcije, što doslovno onemogućuje trenutačna plaćanja. S YemChainom se može  obraditi više tisuća plaćanja u sekundi, što povećava broj transakcija na više od 100 milijuna dnevno
 
 100% jeftino
U najprometnijem vremenu eksplodiraju ne samo vrijeme transakcije,već i transakcijske naknade na javnim lancima blokova.
 

100% legalno

YemChain je legalan u svakom pogledu i spreman je za budućnost. Na primjer, vlade mogu utvrditi porez na transakcije ili druge oblike naknada. Osim toga, već ispunjavamo sve uvjete za postanak službene  zamjenske valute za euro. Svaki vlasnik valute mora proći identifikacijski proces, što je noćna mora za sve negativce, jer vole anonimnost javnih lanaca blokova.

100% povoljno

Plaćanje s YemChainom je jednostavno i lako sa PerNumPay-om samo treba iznos i PerNums pošiljatelja i primatelja,, a sve je osigurano , Vašim slučajnim jednokratnim PIN-om. Naša plaćanja brža su od bilo kojeg drugog oblika plaćanja s usporedivim sigurnosnim značajkama.