Međunarodni propisi

 

 

Da bi zadovoljili sve međunarodne propise kao što su KVC i AML morate proći svu proceduru za verifikaciju, (upoznajte svog kupca / sprečavanje pranja novca).

Sigurna razina provjere SafezonePass                            

Za video verifikaciju možete koristiti svoj pametni telefon ili laptop / PC / tablet s web-kamerom. Ako osobno nemate video uređaj, možete koristiti video uređaj člana obitelji, prijatelja ili bilo koga tko je spreman pomoći vam u tom procesu.

Nakon verifikacije dobivate na svoj PerNum račun povrat novca u Yem valuti.

Ovom verifikacijom se mogu raditi sve transakcije od Moneypona,Yem razmjene prijenos valute u mjenjačnicu ,te se mogu  raditi međunarodni bankovni transveri. Također, prilikom ove verifikacije nema ograničene transakcije.

                                                                

 Porezna vrijednost se  upućuje na svaku transakciju u dolarima  (jer je to referenca tvrtke), kao i u željenim valutama pošiljatelja i primatelja.

Ovim putem  znate vrijednost transakcija koje su svakom trenutku obavljene kao pošiljatelj ili primatelj.

                                                                    --------------------------------------

 

Zahvaljujući izvrsnom radu YEM fondacije (ranije poznat kao Rainbow Currency Foundation) i Unicorn Network razgovarali su s vladama, bankama i drugim kompanijama na visokoj razini, ovaj ažurirani postupak provjere važan je za nastavak naprijed napredak za prihvaćanjem YEM-a širom svijeta. Budući da je ovo postupak provjere na razini banke (i budite sigurni da štite podatke i privatnost naših članova, SafeZone  koristi istu tvrtku koju mnoge velike banke koriste za internetsku provjeru klijenata), s njom su povezana neka drugačija pravila.

Na primjer, u Njemačkoj su nedavno usvojili zakon koji zahtijeva da svi pružatelji novčanika imaju ovaj KYC / AML postupak visoke razine; i kao SafeZone globalna je mreža koja pruža digitalni novčanik uz PerNum novčanik . Dakle, ona mora biti usklađena za sve zemlje svijeta koje imaju različite standarde. Stoga smo implementirali najviše standarde kako bismo bili sigurni da smo pokriveni širom svijeta. Vrlo je važno razumjeti da ako vlada ne misli da se neka tvrtka pridržava, ona jednostavno zatvori tvrtku i kupci mogu izgubiti sredstva koja imaju u novčaniku. Zbog toga implementiramo ovaj sustav visoke razine kako bismo osigurali da se NE dogodi u našoj mreži.

Vaš vlastiti bankovni račun najjednostavniji je i najbrži način za to, ali ako nemate svoj bankovni račun, novac možete poslati s drugog bankovnog računa; međutim, morate navesti razlog zašto to radite i morate identificirati vlasnika računa i pojedinosti odakle novac dolazi.

Ako je PayPal dostupan u vašoj zemlji, tako da svoje naknade za potvrdu možete platiti i putem PayPal-a.