Digitalizacija gospodarstva

 

Vrijeme je da digitalizirate svoje gospodarstvo uz YEM ekonomiju.

Sada kada imamo digitalnu valutu (YEM) koja je podržana državnim jamstvom, koja je izolirana od divljih fluktuacija cijena koje doživljavaju druge kriptovalute, i koja je izolirana od inflacije i kriminalaca, vrijeme je da njome digitalizirate svoje gospodarstvo sudjelovanje u globalnoj digitalnoj ekonomiji koju pokreće YEM,  YEMConomy.

Za više informacija o tome posjetite Yem banka Bene Merenti

Više vam ne treba banka, jer je vaš YEM novčanik banka sama po sebi Digital wallet.center

Možete kupovati ili prodavati proizvode preko Pernumpay.com   usluge na prodajnom mjestu (POS) ili online s YEM-om i plaćati ili primati uplate s YEM-om izravno u svoj YEM novčanik.

Možete uložiti svoj YEM sudjelovanjem u YEM Proof of Stake (PoS) i dobiti priliku da vam se isplati kamata od 0,05%, 0,3%, 0,9% i 3% na razdoblje od 1 mjeseca, kvartala, polu- godišnje, odnosno godišnje.

Sam čin sudjelovanja u YEM PoS-u povećava vrijednost vašeg YEM-a, budući da je uloženi YEM izvan opticaja tijekom tog razdoblja ulaganja, što smanjuje ponudu YEM-a i time povećava cijene YEM-a.

Sudjelovanje se može uraditi na Yemsupporters.club

Možete digitalizirati svoja fizička svojstva ili tvrtke kovanjem kriptovaluta za njih u YEMChainu, a zatim prodati, iznajmiti ili dopustiti ljudima da sudjeluju u dijeljenju prihoda putem ove digitalne razmjene koju pokreće YEM.

 

Uskoro ćete moći dobiti zajmove, jamstva i druge bankarske usluge od komercijalnih banaka temeljenih na blockchainu koje će imati licencu za pružanje bankarskih usluga od strane Središnje banke Suverenog reda Bene Merenti.