Zaradi dodatni Yem

 

Postoji nekoliko načina zaraditi novac YEM-om, a jedan od mojih najdražih je strategija "Kupite i zadržite".

Što je kupovina i zadržavanje?

Kupnja i zadržavanje je pasivna strategija ulaganja u kojoj ulagač kupuje dionice (ili druge vrste vrijednosnih papira kao što su novčanice, obveznice i zadužnice, uobičajene dionice) i drži ih dulje vrijeme bez obzira na fluktuacije na tržištu. Investitor koji koristi strategiju otkupa i prodaje aktivno odabire investicije, ali nema brige o kratkoročnim kretanjima cijena i tehničkim pokazateljima. Mnogi legendarni ulagači, poput Warrena Buffetta i Jacka Boglea, hvale pristup kupoprodaji kao idealan za pojedince koji traže zdrave dugoročne prinose.

Oni koji se suprotstavljaju korištenju dugoročne strategije tvrde da ulagači gube dobitke tako što će eliminirati volatilnost, a ne zaključavati dobitke i propuštaju određivanje vremena na tržištu. Postoje profesionalci koji redovito uspijevaju s kratkoročnim trgovinskim strategijama, ali rizici mogu biti i veći. Uspjeh u investiranju također se ostvaruje odanošću, predanošću vlasništva i jednostavnom težnjom da se stojite ili ne premjestite s odabrane pozicije.

Uviđajući da je za promjenu potrebno vrijeme, predani dioničari usvajaju strategije kupnje i zadržavanja. Umjesto da vlasništvo tretiraju kao kratkotrajno sredstvo za dobit u načinu dnevnog trgovca, ulagači koji kupuju i drže dionice zadržavaju dionice putem tržišta bikova i medvjeda. Vlasnici udjela tako snose krajnji rizik od neuspjeha ili najveću nagradu značajne cijene.

Sporan i stalan rast YEM

YEM-a (Vaš svakodnevni novac) još se ne koristi kao široko rasprostranjeni alternativni mehanizam plaćanja, a mnogi sumnjaju da će ga ikada biti.

Putovanje YEM-om još uvijek počinje. Slučajevi korištenja - neki se očekuju, a neki ne - pojavljuju se u bazama inovacija kroz industrije, zemljopisne i filozofske prikaze. Za sada, njegova uvjerljiva pripovijest dodijelila mu je ulogu u imovinskom portfelju svih vrsta, jer se špekulanti i ulagači kladite na širenje slučajeva novonastale uporabe.

YEM, kao digitalna valuta nastala je tiho prije gotovo 3 godine; od tada lagano skuplja snagu jer njegova moćna poruka dobiva na značaju, bez procvata i retorike.

YEM-ova relativna tišina ne samo da omogućuje ozbiljan rad da se nastavi iza kulisa od strane YEM fondacije, već ne samo daje eksperimentima da sazriju i evoluiraju, već je upravo ono što svijetu trenutno treba.

S toliko buke, zbrke i sigurnosti u našim feedovima, na ekranima i u našim srcima koji se tiču ​​ostatka drugih kriptovaluta, YEM je tiho napredovao, gradi stepenice koje će biti tamo kad se prašina slegne i počnemo postajati sve jasniji ideja kako zapravo izgleda naša budućnost.

Pozivi da YEM zamijeni trenutni financijski sustav svakodnevna je pojava većine YEM entuzijasta.

Danas je zajednički slogan u YEM zajednici: "Stavite malo YEM-a u svoj novčanik", što doslovno znači osigurati svoju financijsku budućnost s YEM-om u svom novčaniku.