Verifikacija SafeZone profila

Prije nego što napravite verifikaciju na  SafezonePass - IDnow, prvo morate biti sigurni da je PROFILE SafeZone verificiran 
Ako nije, potvrda u IDnow-u bit će odbijena i možda ćete trebati dovršiti postupak ponovo, NAKON provjere da je PROFIL SafeZone završen i da ste odabrali vrstu ČLANSTVA i prenijeli odgovarajući POI i POA.
U ovom trenutku nema vrsta članstva

1. Svi SafeZone računi trebaju biti prvo provjereni, prije nego što pokušate dobiti SafezonePass provjeru pomoću IDnow-a.

2. Profili SafeZone moraju imati odabranu vrstu članstva.
https://safe.zone > PROFIL> ČLANSTVO (osim ako je vaš račun poslovni, odabirete "člana")

U ovom trenutku nema vrsta članstva

3. SafeZone profili moraju biti spremni. Podaci o adresi moraju se podudarati s podacima koji se dostavljaju za vaš dokaz o adresi (POA)

4. Slike se moraju poslati tako  da budu čitljive - jasne i da budu u uspravnom položaju. Nema naglavačke ili bočno poslane slike. Nisu dopuštene datoteke PDF ili u dokumentu.

Zahtjevi POI i POA:

Vaš dokaz o identitetu (POI) za SafeZone ( https://safe.zone ) može biti putovnica, vozačka dozvola, izdata od strane službene vlade. Osobni dokument mora biti važeći al se ne preporučuje da je pred istetkom- Morat ćete ponovnu verifikaciju onda proći - nakon kad izradite novi dokument. (Napomena: POI za verifikaciju IDnow za sigurnu prolaznost može imati različite zahtjeve.)

Na https://safe.zone pod PROFIL> POA, morat ćete poslati svoj Dokaz adrese (POA). Možete prenijeti trenutni račun za komunalne usluge poput za fiksni telefon, TV, internet, vodu, izvod iz banke (broj računa i transakcije mogu biti blokirani),  POA mora imati vaše ime i fizičku adresu prebivališta i ne smije biti stariji od 3 mjeseca.

Na Pernum.com https://pernum.com prilikom prve posjete morat ćete ažurirati:
Ime, prezime
Adresu
Datum rođanja
Telefonski broj (uključuje pozivni broj države)
Vaša porezna država (na zasebnoj stranici)
Jednom kada to napravite , ako je potrebno napraviti bilo kakve promjene, obratite se podršci koristeći šesterokut SUPPORT na SafeZone a odgovor potražite na Pernummessenger

Napomena: Vaš SafeZone profil ne sadrži ni vaše srednje ime ni datum rođenja.
Sve ostale informacije ažurirane u SafeZone automatski će se ažurirati na Pernum.com profilu ako se izvrše promjene.

Proces verifikacije SZ IDnow